hirdetés

Lézergravírozó bevezető akció a Banggoodon

A Mecpow X5 gépekhez most munkaasztal is jár ajándékba

hír
Lézergravírozó bevezető akció a Banggoodon 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2024-03-04

A lézergravírozó egy sokoldalúan használható eszköz, számos anyagot megmunkálhattok vele. A Geekmaxi március 1. és 31. között bevezető akciót hirdetett a Mecpow X5 márkájú lézergravírozókra, amiket nemcsak kedvezményesen vásárolhattok meg, hanem ajándék méhsejtrácsos munkaasztalt is kaptok melléjük.

Zökkenőmentesen működnek a legjelentősebb lézergravírozó szoftverekkel, mint például az MKSLaser, a LaserGRBL és a LightBurn, amelyek lehetővé teszik az egyszerű működést okostelefonokon, laptopokon és asztali számítógépeken. Rengeteg kreatív lehetőséget kínálnak személyre szabott ékszerek, lakberendezési tárgyak, személyes tárgyak, valamint kézműves termékek elkészítéséhez.

A Geekmaxiról a 22 wattos Mecpow X5 lézergravírozó a 7K8B73BD  kuponnal 185 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, míg ugyanezzel a kuponnal a 33 wattos változat 304 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhető meg. Most 650×650 mm-es Mecpow munkaasztalt is kaptok hozzájuk ajándékba.

hirdetés