hirdetés

Lenyomták a KuKirin rollerek árát

Jóárasított elektromos rollerek minden igényre a Geekbuyingtól

hír
Lenyomták a KuKirin rollerek árát 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-08-14

Az egyik olyan termék, amit általában jóval olcsóbban vásárolhattok meg a kínai webáruházakból, mint itthonról, az az elektromos roller. Most a Geekbuyingtól kaptunk egy jó pár KuKirin rollerre kupont, így még nagyobb árelőnnyel juthattok hozzájuk. Mindegyik európai raktárból és ingyenes szállítással érkezik. Érdemes most lecsapni rájuk, az őszi dugókban is jól használhatjátok őket.

KuKirin M5 Pro – Robogó helyett

Az M5 Prón lehet ülni, van rajta csomagtartó, elmegy 70 kilométert, a végsebessége 52 km/óra, kapott lengéscsillapítókat, tehát közel ideális városba vagy azon kívülre is, ami már a tesztünkből is kiderülhetett. Az első kerék 11 colos, a hátsó 10, a gumi belső nélküli. Ez a kerékméret már egészen jól elnyeli az úthibákat, ráadásul az első villában van lengéscsillapítás, míg hátul az ülés alatti rugó csillapít. Egy 1000 W-os motor hajtja, a maximum teljesítménye 1200 W, a nyomatéka 30 Nm.

Igaz 36 kg, de a kormány magassága állítható, illetve le is hajtható, így nagyobb autók csomagtartójába simán betehetitek. A megállásról duális tárcsafékek gondoskodnak, és a biztonságotokra összesen hét fényforrás vigyáz. A fellépője több, mint 25 centiméter széles, ez is a kényelmes üléshelyzetet és a viszonylag nagy távolságokon való ingázást segíti, és kapott egy zárható hordozó dobozt, amibe a cuccaitokat pakolhatjátok be.

A Geekbuyingról az MM7269  kuponnal 271 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, a német raktárból ingyenesen szállítják.

KuKirin C1 – A bevásárlások társa

A KuKirin C1 megjelenése nem hétköznapi a 14 colos gumikkal, az üléssel és a csomagtartóval. Ezzel a praktikus járgánnyal még csomagokkal együtt is olcsón suhanhattok a városban. Az újgenerációs, 10 Ah-s lítium akkumulátora 40 km megtételére elegendő energiát biztosít, és nagyjából 6 óra alatt tölthető fel. 350 W-os kefe nélküli motorral érkezik, ami 25 km/h végsebességet tesz lehetővé, és a 15 fokos lejtőkkel is megbirkózik.

Bumfordi váza 120 kg terhelést bír ki, kaptok hozzá egy kényelmes ülést, ráadásul hátul egy kosarat is találtok. A lassításról első és hátsó tárcsafékek gondoskodnak. 14 hüvelykes, felfújható gumiabroncsokat kapott, aminek a mintázata jobb tapadást tesz lehetővé, és lerövidíti a fékutat. Megfelel az IP54 vízállósági szabványnak, így az sem baj, ha elkap titeket egy nyári zápor. Elöl fényszóróval, hátul fényvisszaverővel szerelték fel.

Városi használatra ideális választás, és most pénztárca kímélő áron meg is tudjátok vásárolni ezt a sokoldalú útitársat. A Geekbuyingról az N74DJK5  kuponkóddal 168 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető európai raktárból, amit már semmilyen extra költség sem terhel.

KuKirin S3 Pro – A racionális választás

A KuKirin S3 Pro könnyen hordozható, jól használható és nagyon olcsó is. 250 W-os motorral szerelték fel, ami 11 kg súllyal párosul, maximális sebessége 25 km/h. A kormánya állítható, a markolat és a kormányrúd is lecsukható, szóval egy igazán kompakt járgányt kaptok a pénzetekért. Az összecsukott mérete 940x190x350mm, amely könnyen tárolható és hordozható.

Mivel nagyon könnyű, ezért a 7,5 Ah-s akkumulátorral is el lehet menni akár 30 kilométert. A beépített első és a hátsó rugós lengéscsillapító rendszer csökkenti az úthibák okozta kellemetlenségeket. A többfunkciós, színes kijelzőn látjátok az aktuális sebességet, futásteljesítményt, időt, de innen egyszerűen bármit vezérelhettek is.

A Geekbuyingon az YYLGT5  kuponnal megfizethető áron, 76 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, és még a kiszállítás is ingyenes.

hirdetés