hirdetés

Lenyomja a Dysont a Jimmy H9 Pro, felsőkategóriás porszívó

Kompromisszummentes gépezet

hír
Lenyomja a Dysont a Jimmy H9 Pro, felsőkategóriás porszívó 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-02-20

A Jimmy H9 Pro a gyártó egykori zászlóshajója volt, de ennek már nagyjából két éve, így már vannak újabb modellek is. A H9 Pro ennek ellenére sajnos elég jól tartja az árát, hiszen nagyon jól sikerült gép, de azért az eredeti árból valamicskét már engednek a forgalmazók. A gép erős, sok kiegészítő jár hozzá, és ugyan nem olcsó, de a felsőkategóriás gépek között még akár annak is nevezhető.

Minden információt egy helyen láthatunk az OLED kijelzőjén, amely mutatja az akkumulátor töltöttségét, a használt módot és az esetleges hibákat, például, hogy épp ideje kipucolni a szűrőjét. Kiegészítők terén is jeleskedik a H9 Pro, a géphez adnak egy középen hajlítható toldócsövet, könyököt, háromféle kefés fejet, két motoros fejet, töltőt, aksit, aksitöltőt, dokkolót és flexibilis gégecsövet is.

A Jimmy H9 Pro nem véletlenül volt a gyártó zászlóshajója, hiszen ennél erősebb és jobb porszívóra keveseknek van szüksége. Ár/érték arányban teljesen jó kis termék, aki megengedheti magának, annak bátran ajánlom, és még így is jóval olcsóbb, mint egy hasonló Dyson. A Geekbuyingon megrendelhető EU raktárból, a 77DAS2WF  kuponkóddal pedig 110 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a miénk, ingyenes szállítással.

hirdetés