hirdetés

Lenovo ThinkBook villámakcióban a TomTopon

Egy 14 és egy 16 colos modell közül is választhattok

hír
Lenovo ThinkBook villámakcióban a TomTopon 1

Forrás: TomTop

írta: Bagi
2023-09-12

A Lenovo ThinkBook szériát üzleti felhasználásra fejlesztették, a laptopok prémium minőségű anyagokból készülnek, gyors rendszerindítás és adatbetöltés jellemzi őket. A TomTop egy 16 és egy 14 colos AMD processzoros modellt is leakciózott, mindkettőt egy hét alatt megkapjátok extra költségek nélkül. Windows 11 operációs rendszer jár hozzájuk, így szinte azonnal kezdhetitek is a munkát. Érdemes minél előbb felkeresnetek az áruházat, hiszen az árak csak limitált ideig érvényesek.

Lenovo ThinkBook 16+

A kisebb típushoz hasonlóan a 16 colos szürke színű modell is könnyű és vékony, 1,8 kg-ot nyom és 16,5 mm vastag, illetve ugyancsak ki tudjátok nyitni 180 fokban. Ugyanaz a hatmagos, 4,5 GHz-es AMD Ryzen 5 6600H processzor működteti, és egy integrált AMD RADEON 660M videókártya áll rendelkezésetekre a munkához. 16 GB DDR4 RAM-ot és egy 512 GB-os SSD-t kapott, ami szintén bővíthető az M.2 porton keresztül.

A 16 colos IPS kijelző Full HD felbontású. Három üzemmód közül választhattok, a Beast módot a processzort megterhelő feladatokhoz optimalizálták, a Smart mód a mindennapos munkákhoz alkalmas és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. Az Energy saving módot alacsony fogyasztás és csendes működés jellemzi, a processzor ilyenkor alacsony teljesítménnyel ketyeg. Természetesen ehhez a típushoz is kaptok előtelepített Windows 11 rendszert.

A TomTopon most limitált ideig 306 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megszerezhetitek európai raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés