hirdetés

Lenovo tablet és egy hűtő/fűtő alkalmatosság a felhozatal

A Cafago a jó időhöz igazította a palettát

hír
Lenovo tablet és egy hűtő/fűtő alkalmatosság a felhozatal 1

Forrás: Cafago

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-06-21

A Cafago egy tavalyi slágertermékkel, a Lenovo XiaoXin 2022-vel kedveskedik nektek, ezt egészíti ki egy légmozgató, fűtőberendezés. Mindkettőre ingyenes a szállítás, a tablet EU raktárból érkezik, és egyik cucc esetében sem kell többletköltségekre számítanotok.

Lenovo XiaoXin Pad 2022 – Szolid teljesítmény

Annak idején vettem én is egy XiaoXin tabletet, 4 éve szolgálja hibamentesen a családot. A trükk az, hogy a XiaoXinnek van egy EU-s verziója is, ami drágább, az enyémet Tab 4 8 Plusnak hívják, szóval ennek a modellnek is van egy párja valahol az európai piacon, így a fura nevű variánstól sem kell tartani. Már csak azért sem, mert a globális ROM-ot futtató tablet fő részegységét a Snapdragon szállítja a 680-as SoC személyében, amihez 4 vagy 6 GB RAM és 64 vagy 128 GB háttértár társul, ez most a 6/128-as variáns. Az akkumulátora 7700 mAh kapacitású, ami 12 órányi videózásra ad lehetőséget, és 20 W-os gyorstöltéssel lehet telepumpálni.

A kijelző 10,6 colos, 2K felbontású – 1200×2000 pixel – IPS panel,

ez már kellően nagy ahhoz, hogy filmeket nézzetek rajta, a fényereje pedig 400 nit, ami zárt térben bőven elégséges. A hardver az Android 12-es verzióját futtatja, amin a ZUI kezelőfelület dolgozik, különböző extra funkciókkal. Természetesen a rendszer a stylust is támogatja, így digitális jegyzetfüzetnek is használhatjátok a tabot. Ezzel a hardverrel bőven lehet játszani is, amit 4 darab hangszóró is támogat, ennyit már nem tudtok a kezetekkel sem eltakarni, tehát a hang nem nagyon szenved majd csorbát. A WiFi kétsávos, BT szabványból az 5.1-et támogatja és egy micro SD kártyahellyel is bővíthető a háttértár.

A Lenovo XiaoXin ára tudásával arányos, a 6/128-as modellért 72 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek, az áfát már tartalmazza az ár, a szállítás pedig ingyenes.

Fűtő-hűtő berendezés a jó időre tekintettel

Itt a kánikula, így nem árt a lakásba egy kis légmozgás, erre pedig kiválóan alkalmas a 230 V-ról üzemeltethető hűtő-fűtő berendezés, amit a Cafagón lehet kapni. Nem kell nagy dologra gondolni, ez gyakorlatilag egy fűtőszálas berendezés, ilyenkor meleget nyom, 1500 W teljesítménnyel, mint minden hagyományos fűtőtest. Van egy „hűtő” módja, ilyenkor persze nem hűt, csak a levegőt keringeti a szobában, mint minden ventilátor, ami valójában csak a hőérzeteteket befolyásolja, emiatt hűvösebbnek hat a szoba levegője. A távirányítója segítségével lehet a legegyszerűbben vezérelni, de természetesen a paneljéről is bármi beállítható, többek között a 1-6 órás időzítési intervallum. Egy keret segítségével falra szerelhető, de természetesen az asztal közepén is jól érzi magát. A termékért 19 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés