hirdetés

Lenovo Tab P11 Pro olcsóbb, mint a sima P11

Természetesen csak Kínából

hír
Lenovo Tab P11 Pro olcsóbb, mint a sima P11 1
írta: SonkaMod
2021-01-29

A Banggoodon is forgalmazzák a Lenovo felsőkategóriás tabletjét, a Tab P11 Pro-t, ráadásul jóval olcsóbban, mint itthon. A terméklapon a Lenovo XiaoXin Tab Pro elnevezés látható, de ez ne tévesszen meg senkit sem, az valójában az itthon is kapható Tab 11 Pro, csak 4G nélkül. Ez a készülék rendkívül erős hardverrel szerelt, a tablet kategóriában simán veri a kínai átlagot.

Netezni dual WiFi-n tudunk vele, de a 4G nem elérhető. Viszont természetesen GPS is van benne, bár egy ekkora monstrummal azért nem könnyű navigálni. Operációs rendszernek az Android 10-et kapjuk, de nem kell attól aggódnunk, hogy a gyártó egyhamar elengedni a modell kezét, tehát várható rá rendszeres szoftveres frissítés.

A tablet nagy méretei miatt nem könnyű, 485 grammot nyom, ebbe az is belejátszik, hogy alumínium ötvözet a háza. Viszont rendkívül elegáns és szép, hogy a kütyü vastagsága mindössze 5,8 milliméter.

A Tab 11 Pro ára egyáltalán nem alacsony. Az itthoni árcímke talán egy kicsit túlzó is, bár hozzá kell tenni, hogy ilyen tudású eszköz nincs sokkal olcsóbban, illetve a hazai árban benne van a billentyűzet és az érintőceruza is, ami a kínai modellből hiányzik. Tehát hazai kereskedőnél 250 000 forintért megkapjuk a teljes pakkot, kintről pedig csak a tablet, a BGPLXIAOXIN kuponkóddal már 117 000-ért megvásárolható. Ha akarunk hozzá billentyűzetet, az további 41 000 forintba kerül, az érintőceruza pedig 24 000-be. Tehát a teljes szett kintről 182 000 forint körül meg is áll. Akinek pedig elég csak maga a gép, az nagyon jó áron tudja azt megvásárolni, a hazai kínálatban még a sima P11 is drágább.

hirdetés