hirdetés

Légtisztítóvásár a Banggoodon

Tiszta levegőt a lakásba!

hír
Légtisztítóvásár a Banggoodon 1
hajas
írta: hajas
2020-09-09

Jó ideje már a Xiaomi is belépett a légtisztítók piacára, igen jelentős „hadsereggel” rendelkezik. A kínai tech óriás készülékei rendkívül népszerűek, hiszen kiváló minőségükről és alacsony árukról ismertek. A Banngoodon most nagyon olcsón szerezhetitek meg otthonotokba álmaitok légtisztítóját, három modellt is hoztam nektek, hogy legyen miből válogatni.

A nagytesók: Air Purifier 3 és Air Purifier Pro H

Az Air Purifier 3 és a Pro H modellek már komolyabb készülékek. Egyrészt mindkét szerkezet megkapta az okostelefonos támogatást, vagyis a Mi Home applikáció segítségével mobilotokkal is vezérelhetitek őket, illetve különböző információkat is ellenőrizhettek, akár a világ bármely pontjáról. Mindkét kütyüt kijelzővel is felszerelték, így a 2C-nél említett színek mellett egyéb adatok is láthatóak, ráadásul érintőképernyőről van szó, nem feltétlen kell a telótokkal vezérelni a légtisztítókat.

A főbb különbség a két verzió között, hogy míg a Hármas 48 négyzetméteres területre ajánlott, addig a Pro H 72 négyzetméterre, előbbi 400 m³, míg utóbbi 600 köbméter levegőt tud megmozgatni óránként. Persze a nagyobb teljesítménnyel magasabb ár is jár: a 3-ért a BG3HFTYSD kóddal 43 300 forintot, míg a Pro H-ért a BGPROHAP9 kuponnal közel dupla ennyit, 84 600 forintot kérnek, így őt elsősorban azoknak ajánlom, akik nagyobb lakásban élnek.

hirdetés