hirdetés

Lebombáz az Anker Motion Boom boombox

A 28 000 Ft-os árcédula egy erős érv mellette

hír
Lebombáz az Anker Motion Boom boombox 1

Forrás: Aliexpress, Anker Official Store

írta: Don Kartács
2023-11-11

Az Anker Motion Boom egy tipikus partihangszóró. Elég sok vetélytársa van a piac, Mifa, BlitzWolf és Tronsmart termékek is képbe jöhetnek, csak általában azok nem ennyibe kerülnek. Azért a Boomot még véletlenül sem félteném, hiszen hány konkurensnek van 24 órányi üzemideje, vezérelhető appból vagy teljesíti az IPX 7 szabványt? Nem sok, és emellé még 60 W zenei teljesítmény is akad, ha egy kis ghetto blastingot akartok nyomni, de egy buliban is jól használható a cucc. A 11SALE8  hagyományos és LVK53YU  store kuponnal 27 800 Ft-ért vihető a hangszóró, ingyenes szállítás mellett.

A hangszórón található egy basszus kiemelő, egy hangerőszabályzó, egy bekapcsoló és egy TWS gomb. Az utóbbiból rájöhetünk, hogy akár két Motion Boom is összekapcsolható és tudnak sztereóban szólni. Mivel arra tervezték, hogy a felhasználó folyamatosan hurcibálja magával, így teljesen vízálló, egész pontosan IPX7-es minősítéssel rendelkezik és kapott egy hatalmas műanyag fület, így pedig bátran használható a szabadban és a természetben, hiszen elég ellenálló. Mint afféle minőségi hangszóró, ez is tud kapcsolódni telefonos applikációhoz, a Soundcore Appban találunk előre beállított hangprofilokat, de az EQ-val valóban olyanná varázsolhatjuk a hangképet, ami számunkra a legmegfelelőbb.

Ha bejönnek az ilyen cuccok, akkor a 11SALE8  hagyományos és LVK53YU  store kuponnal 27 800 Ft-ért vihetitek a hangszórót, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés