hirdetés

Leárazott straparoller a Geekbuyingon

Repessz a terepen!

hír
Leárazott straparoller a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-06-19

A Geekbuying legfrissebb kuponos ajánlatával most egy szélsebes Halo Knight márkájú tereprollert vásárolhattok meg. Ha szeretitek halmozni a kedvezményeket, érdemes a PayPal-os fizetést választani, nemcsak azért, mert az egyik legbiztonságosabb fizetési mód, hanem mert így extra engedmény is jár. Az áruház európai raktárból, szállítási költség nélkül küldi a járgányt.

A csomag a rolleren kívül két kulcsot, töltőt és használati utasítást tartalmaz, európai raktárból szállítási költség mentesen küldik. 30 kg-os súlya nem a legkevesebb, de terepre optimalizált kialakítása ezt bőven kompenzálja, nem beszélve az elérhető végsebességéről. Tökéletes választás a sebesség szerelmeseinek.

Most a Geekbuyingról az NNNAff11th699  kuponkóddal 280 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért rendelhető, PayPal -os fizetés esetén pedig már 275 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért elérhető.

hirdetés