hirdetés

Leárazott Bluetti termékek a Geekmaxinál

Egy kazal power station vihető olcsóbban

hír
Leárazott Bluetti termékek a Geekmaxinál 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2023-05-24

A Geekmaxi már nem először és valószínűleg nem is utoljára tart Bluetti leárazást, azonban mindig jó látni, ha ezekből a termékek árából engednek el komolyabb összegeket. Nem titok, hogy imádjuk a gyártó termékeit, mert komoly minőséget képviselnek, ezért örömmel veszünk minden ilyen akciót. Most három power station és egy kiegészítő akkumulátor lett jelentősen olcsóbb, de vannak minden Bluetti termékre felhasználható kuponok is, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző modellt.

Leárazott Bluetti termékek a Geekmaxinál 2

Forrás: Bluetti

Bluetti AC50S – A legkisebb testvér

A beszédes nevű AC50S egy 500 Wh kapacitású power station, amely jóval kedvezőbb árcédulával rendelkezik, mint a lista többi modellje. A terméket kimondottan arra tervezték, hogy áramkimaradás esetén se maradjatok áram nélkül, de probléma nélkül használható kihelyezett tápegységként is. Csak 300 wattnál kisebb teljesítményfelvételű gépek, készülékek üzemeltetésére alkalmas, amiért cserébe viszonylag könnyű – 6,2 kg – és a fizikai méretei sem túl nagyok, mindössze 259,5x191x196 mm-es45 watt teljesítményű Type-C port, négy darab USB-A, két 230-as dugalj és három DC csatlakozó található rajta, utóbbiból az egyik egy szabvány szivargyújtó aljzat. Három színben is elérhető az AC50S, fekete, kék és narancs verziók közül választhattok. Az X9GeLCDi kuponnal 89 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Leárazott Bluetti termékek a Geekmaxinál 7

Forrás: Bluetti

EB70 power station – A kispolgárság kedvence

Az EB70 tulajdonképpen egy feltupírozott EB55. Aki nem akar egy komplett házat energiával ellátni, nincs szüksége 2-3000 W teljesítményre, csak egy autóba bedobható túrázós power stationt szeretne, annak az EB70 az ideális választás. Ez a se nem kicsi, se nem nagy megoldás 700 W-ot képes leadni, 715 Wh a kapacitása és egyszerre két bemeneten keresztül is tölthető. 12 kimenetre aggathattok eszközöket és tökéletesen elég arra, hogy drónokat, lámpákat meg telefonokat töltsetek róla nagy számban. A power station kombinálható mindenféle napelemmel is, ha terepen oldanátok meg a töltögetést, ezeket PV néven találjátok meg a kínálatban.

Az ára az Y29IJxT5  kóddal 161 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, így többletköltségekkel már nem kell számolnotok. Nem is olyan régen egyébként 276 000 forintot is kértek érte, szóval a mostani ár annál durván alacsonyabb.

hirdetés

Leárazott Bluetti termékek a Geekmaxinál 8

Forrás: Geekmaxi

Bluetti B300 – Az oldalborda

A Bluetti B300 egy kicsit kilóg a jelenlegi sorból, ez ugyanis egy kiegészítő akkumulátor pakk az AC300, AC200Max, AC200P, EB200, EP500 Pro power stationökhöz, mégis rendelkezik saját csatlakozókkal, így akár önmagában is használható. Ez egy 3072 Wh-s aksi, ami rendelkezik egy 100 W leadására képes USB Type-C porttal, egy 12 V/10 A-es szivargyújtó csatlakozóval és egy hagyományos, USB-A dugaljjal is, ami további 18 wattot tud kipréselni magából.

Az újratöltésének lehetőségei széleskörűek, tölthető napelemről 200 wattal, 500 wattal hálózatról, de akár a 12 voltos csatlakozóján keresztül is megtáplálható egy másik akkumulátorról. Természetesen a már jól megszokott LiFePO4 technológiájú akkumulátorcellák dolgoznak a B300-ban, amik elég időtállók egy ilyen készülékben. Ez a power station már nem tartozik az olcsó kategóriába, a Qv98xpYd  kuponkódot felhasználva is elkérnek érte 541 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, de így szokott ez lenni a kiegészítő termékeknél.

hirdetés