hirdetés

Leárazott Bluetti termékek a Geekbuyingnál

Újabb két energiatárolási megoldás vihető olcsóbban

hír
Leárazott Bluetti termékek a Geekbuyingnál 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-03-31

A Bluetti mindenkinél jobban nyomul a power station piacon, és szerencsére az elbizakodottságuk nem is alaptalan. Remek termékeket készítenek prémium minőségben, igaz ehhez mért áron. Két, még a hordozhatóságon innen lévő eszközüket, az EB55-öt és az EB70-et lehet hazavinni viszonylag olcsón a Geekbuying kínálatából, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Leárazott Bluetti termékek a Geekbuyingnál 6

Forrás: Bluetti

EB70 power station – A kispolgárság kedvence

Az EB70 tulajdonképpen egy feltupírozott EB55. Aki nem akar egy komplett házat energiával ellátni, nincs szüksége 2-3000 W teljesítményre, csak egy autóba bedobható túrázós power stationt szeretne, annak az EB70 az ideális választás. Ez a se nem kicsi, se nem nagy megoldás 700 W-ot képes leadni, 715 Wh a kapacitása, és egyszerre két bemeneten keresztül is tölthető. 12 kimenetre aggathattok eszközöket, és tökéletesen elég arra, hogy drónokat, lámpákat meg telefonokat töltsetek róla nagy számban. A power station kombinálható mindenféle napelemmel is, ha terepen oldanátok meg a töltögetést, ezeket PV néven találjátok meg a kínálatban.

Az ára az NNNALLBEB70  kóddal 167 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, így többletköltségekkel már nem kell számolnotok. Korábban egyébként 276 000 forintot is kértek érte, szóval a mostani ár annál durván alacsonyabb. Használjatok PayPal fizetési lehetőséget, azzal érhető el a legalacsonyabb ár.

hirdetés