hirdetés

Leárazott az extra felmosó funkciós Roidmi robotporszívó

A csúcsok között olcsó

hír
Leárazott az extra felmosó funkciós Roidmi robotporszívó 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-02-02

A Roidmi EVA gyakorlatilag a csúcsok csúcsa robotporszívó téren, csak pár kihívója akad, mint mondjuk a Roborock S7 Pro Ultra, viszont ez az a készülék, ami a tudásához képest nagyon jó áron megvásárolható. Rengeteg dolgot tud, erős, fejlett térképet készít, önürítős, ami pedig a felmosó funkciót illeti, az egyik legjobb a piacon, hiszen ez már nemcsak feltöröl, hanem ténylegesen felmos. A Geekbuyingon akciósan rendelhető, ennél olcsóbb talán még sosem volt.

Ha végzett a robot a takarítással, akkor visszatér a dokkolójára, és a koszos vizet kiüríti, majd újra feltölti önmagát. A két víztartály űrtartalma 3,6 és 4 liter, ez már lehetővé teszi, hogy nagyjából 60 napra teljesen automatizálható legyen a cucc. Ám nemcsak a vizet cseréli automatikusan, hanem a port is átszívja a dokkolóba. További extra, hogy a felmosófejeket nemcsak kitisztítja, hanem meg is szárítja a takarítás befejeztével, így azok nem fognak bebüdösödni sem.

Nem olcsó a Roidmi EVA, ha egy átlagos porszívóhoz hasonlítjuk, viszont a csúcskategóriában simán nevezhető relatív megfizethetőnek. Ilyen tudással majdnem mindent lepipál a piacon. A hazai webshopokban szemrebbenés nélkül elkérnek érte 300 000 forintot, de a Geekbuying magyar raktárából jelentősen olcsóbb. A ROIDMIEVA  kuponkóddal már csak 233 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ráadásul teljesen ingyenes házhozszállítással.

hirdetés