hirdetés

Leárazás a GoDeal24 Halloween Vásárán

Windows 10 Pro 2690 forintért

hír
Leárazás a GoDeal24 Halloween Vásárán 1
írta: RK
2020-10-27

A GoDeal24.com lépést tart a halloweeni ünneplési lázzal, ezért elhozta nektek a 2020-as Boldog Halloweent Vásárt. Az akció ideje alatt több, mint 60%-os leárazások várnak rátok a legtöbb szoftver esetében. Mivel csak limitált ideig tart a Boldog Halloweent Vásár, ezért jobb, ha siettek, nehogy lecsússzatok a legjobb ajánlatokról.

Vásároljatok most Office 2016-ot vagy 2019-et 62% kedvezménnyel

A hatékony és egyszerű irodai munkavégzés fogalmak az idők során összeforrtak a Microsoft Office programcsomaggal. Éppen ezért a GoDeal24 Boldog Halloweent Vásárán minden Office terméknek 62%-kal csökkentették az árát. Válasszatok 2016-os vagy akár 2019-es Microsoft Office-t és érvényesítsétek a kedvezményt a „GG62” kuponkóddal, miután a kosárba helyeztétek a terméket.

Másra lenne szükség? Van még pár ajánlat

A GoDeal24 Boldog Halloweent Vásárán mindenki számára akad megfelelő ajánlat. Ha bármi másra lenne szükségetek, a promóció időtartama alatt a „GG55” kuponkóddal 55%-ot spórolhattok a végösszegből. Igen, így van, 55% kedvezmény jár minden eddig fel nem sorolt szoftverre.

A fenti ajánlatok limitált ideig érvényesek tehát, ha vásárolni szeretnétek bármilyen szoftvert most vagy a közeljövőben ne késlekedjetek, nehogy lemaradjatok a legjobb ajánlatokról.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés