Leakciózták a Jimmy H széria legújabb tagjait | RendeljKínait

Leakciózták a Jimmy H széria legújabb tagjait

Next-gen porszívók

hír
írta: hajas
2021-04-06

Megérkeztek a Xiaomi ökoszisztémába tartozó Jimmy porszívók legújabb H szériás tagjai, azaz a H8, a H8 Pro és a H9 Pro. A Geekbuyingon is kapható mindegyik készülék, ráadásul a debütálás mellé extra kuponokkal is kedveskednek nektek, így még olcsóbban juthattok hozzá az újdonságokhoz.

Ha vásárlás előtt beütitek a megfelelő mezőbe a JMH9PRO kuponkódot, akkor 132 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Geekbuying lengyelországi raktárából a kütyüt, ráadásul a szállítás díjmentes és villámgyors.

Jimmy H8 Pro

A H8 Pro a középső testvér, így árazásban és tudásban is a kettő között helyezkedik el. Ugyancsak 25 000 Pa-os szívóerőt kapott a kütyü, mint a nagyobbik tesó, valamint az OLED kijelző itt is megtalálható, azonban az üzemideje valamivel rövidebb, “csupán” 70 perces. Ide már kevesebb kiegészítőt pakoltak, de például a “lebutított” állvány itt is a csomag része, ahogy a flexibilis cső és a 3 különböző kefés szűkítő fej is.

Sajnos a szívócső hajlíthatóságáról le kell mondanotok, viszont ezt kompenzálja a készülék ára. A JIMMYH8PRO kuponkóddal 85 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás pedig szintén ingyenes.

Jimmy H8

A legkisebb, “fapados kistesó” a H8 nevet viseli, ami gyakorlatilag pár dologban tér csak el a H8 Pro tudásához képest. Szívóereje megegyezik a nagyobb testvéreivel, azonban ez a változat 60 percig képes üzemelni egy töltéssel, illetve néhány kiegészítőről is le kell mondanotok: nincs flexibilis cső, szűkítő fejből is csak kettő van, és állvány sincs, helyette egy falra szerelhető tartót kaptok. Persze ez mind meg is látszik az árán, hiszen a JIMMYH8 kuponkóddal csupán 66 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kicsengetni, ráadásul a szállítás ennél a modellnél is ingyenes.