hirdetés

Lazuljatok BlitzWolf audio cuccokkal

Egy karaoke képes Bluetooth hangyszórót és egy fejhallagatót kuponozhattok

hír
Lazuljatok BlitzWolf audio cuccokkal 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2024-02-05

A hétfőket senki sem szereti, de jó zenékkel könnyebben túlélhető ez a nap. A zenehallgatáshoz most két BlitzWolf kuponos kütyüt hoztunk nektek, amivel átvészelhetitek a szürke hétköznapokat. A BW-WA6 egy 80 wattos partihangszóró, amivel még karaokizni is lehet. A BW-HP6 fejhallagató kiválóan kiszűri a külső zajokat, a fülkagylók behajthatók, így ideális útitárs, hisz kis helyen elfér. A Banggoodról mindkét terméket extra költség mentesen rendelhetitek meg

BlitzWolf BW-HP6 fejhallgató

A BlitzWolf BW-HP6 egy jól sikerült, számos extrával rendelkező fejhallgató, ráadásul még az ára sem vészes. A megjelenése visszafogott, fekete műanyag burkolatot kapott. A fülkagylók behajthatók, vagyis utazáskor simán elfér a táskátokban A fejpánt kétoldalon állítható, így könnyen alkalmazkodik a használója fejéhez.

40 milliméteres dinamikus meghajtókkal vértezték fel, ezek gondoskodnak a remek hangzásról. A legnagyobb előnye, hogy van benne ANC, azaz aktív zajszűrés, ami tompítja külvilág zajait, így zavartalanul élvezhetitek kedvenc zenéiteket a villamoson vagy a vonaton is. Bluetooth 5.2-vel  teremt kapcsolatot a mobilotokkal, aminek köszönhetően alacsony a késleltetés és az energiafogyasztás. A jobb oldalán találjátok a Type-C csatlakozót. Egy töltéssel akár, bekapcsolt ANC-vel 24nélküle pedig akár 75 órán keresztül is bírja, vagyis nem kell túl gyakran töltögetnetek.

A BG6d0cfa  kódot használva 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Banggoodról, ingyenes szállítással.

hirdetés