hirdetés

LAOTIE Ti30-Ⅱ Landbreaker e-roller

Az erő és kényelem találkozása

hír
LAOTIE Ti30-Ⅱ Landbreaker e-roller 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-30

Az elektromos rollerek piacán a LAOTIE Ti30-Ⅱ Landbreaker igazi nagyágyú. Nemcsak a városi utak meghódítására készült, hanem terepen is kimagasló teljesítményt nyújt. Erős motorjával, robusztus kialakításával és modern funkcióival minden igényt kielégít. Ha egy strapabíró, nagy hatótávú és kényelmes rollert keresel, amely stílusosan elvisz bárhová, akkor ez a modell tökéletes választás számodra.

60 V-os, 35 Ah-s lítium-ion akkumulátorával a legjobb választás azoknak, akik hosszú utakra készülnek. Egy teljes feltöltéssel 80-105 km-t is megtehetsz, ami egy egész napos kiránduláshoz is elegendő lehet. A frissített, 45 A-es dupla vezérlőrendszer stabilabb és simább gyorsítást biztosít, elkerülve a hirtelen sebességnövekedést. Az új feszültségzáras technológia pedig védi az akkumulátort a túlterheléstől, ami hosszabb élettartamot biztosít. Ráadásul a kettős töltőrendszer gyorsabb töltést tesz lehetővé,

így mindössze 5-6 óra alatt újra használatra kész állapotba hozhatod a rollert.

A modern technológia nem áll meg itt: a Ti30-Ⅱ színes kijelzővel rendelkezik, amely minden fontos információt megjelenít, mint például a sebességet, az akkumulátor töltöttségét, és az irányjelzők használatát. Az irányjelző rendszer szintén nagyban hozzájárul a biztonsághoz, főleg éjszakai városi közlekedés során, amikor fontos, hogy a többi közlekedő is észrevegyen.

A LAOTIE Ti30-Ⅱ Landbreaker e-roller most a 80b1a2  kuponkód felhasználásával 374 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért előrendelhető. Európai raktárból, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád. Ha egy olyan e-rollert szeretnél, ami extrémebb helyzetekben is megállja a helyét, mindenképpen érdemes számításba venned!

hirdetés