hirdetés

Küzdjünk a penész ellen saját ózongenerátorral

11.11-kor jó áron

hír
Küzdjünk a penész ellen saját ózongenerátorral 1

Forrás: AliExpress, UIPOY Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-11-17

Az ózon a különböző kórokozókat, penészgombákat megöli, ráadásul baromi egyszerű maga az ózonozási folyamat, csak egy kis odafigyelést igényel. Tehát ha rendelkezünk saját készülékkel, akkor nagyon olcsón végezhetünk ilyen fertőtlenítést és már pár használat után simán meg is térül az ára. Jó lakásokba, autóba vagy egyéb zárt helyekre.

A gép beszerzése mellett dönteni igen gazdaságos. A hazai cégek képesek nagyon magas összeget elkérni egy-egy ózonos fertőtlenítésért. Gondoljunk akár egy egyszerű autóklíma tisztításra vagy akár egy egész lakás fertőtlenítésére. A gép már egy használattal is szinte visszahozza az árát, de kettő bekapcsolással már biztosan. Aliról most nagyon jó áron rendelhető egy 60g/óra kapacitású gép. Nem nagyon fancy, de a feladatát ellátja, a szerkesztőségi tagoknál is van 1-2 ilyen gép elfekvőben. Persze a teljesítmény valószínűleg kamu. Érdemes ezzel számolni, de attól még használható, csak érdemes többet járatni.

Most az Aliexpressen igencsak jó áron vihető, már csak 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 60g/h-s változat, készülékházzal és időzítővel. Az ár úgy jön ki, hogy a kosárban automatikus kedvezményt adnak rá.

hirdetés