hirdetés

KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából

Nagy választék, remek árak

hír
KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából 1

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

írta: SonkaMod
2022-05-30

A KUULAA már egy ideje velünk van a piacon, és már egy csomó kiegészítőt rendeltünk tőlük, amiket általában szerettünk is. Az anyagminőség rendben van, általában az értékelések alapján nem szoktunk félrenyúlni velük, bár nem prémiumkategóriás a gyártó, cserébe viszont kitűnő áron kínálják a termékeiket. Most kigyűjtöttünk pár kiemelkedően jó ajánlatot, amik jelenleg szerintünk megérik a beruházást.

KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából 2

Forrás: Aliexpress, kuulaa Authentic Store

KUULAA 33 wattos GaN töltő

Ez egy kétportos töltőadapter, amin van egy Type-C és egy USB-A port is. Ismerik a legtöbb gyorstöltési szabványt, például a QC3.0-t, a PD-t, PPS-t, FCP-t, SCP-t és az FC-t is. Igen vaskos, 33 wattos teljesítmény leadására képes a Type-C csatlakozóján, és a másik USB-n is kifér 30 watt. Egyszerre működtetve őket 22,5 watt a maximum teljesítménye.

A kütyü rendkívül kicsi, csak 33x33x67 milliméteres, ezért ideális utazásokhoz, mert alig foglal helyet. Aliexpressen jelenleg nem a valaha volt legalacsonyabb árán adják, de a mostani 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árával sem kell azért elbújnia.

KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából 3

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA Super SI 20W töltőadapter

Ez egy igen kisméretű töltőfej a gyártótól, ami nagyon jó árban van, és a töltése sem lomha. Egy Type-C port van rajta, ami maximum 20 watt teljesítmény leadására képes. Ez nem egy elképzelhetetlenül nagy szám, cserébe viszont nagyon kicsi az eszköz, alig foglal helyet. Az összes gyorstöltési szabványt támogatja gyakorlatilag, bármit tölthetünk vele, és ami nagyon szimpatikus, hogy csomagban is megvásárolhatjuk, amiben kapunk hozzá egy Type-C vagy egy Lightning kábelt. Az ára szállítási költséggel és egy 2$-os store kuponnal az alábbiak szerint alakulnak:

EU dugós töltő: 4350 Ft
EU dugós töltő + Type-C kábel: 5200 Ft
EU dugós töltő + Lightning kábel: 5600 Ft

KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából 4

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA 65W/100W töltőkábel

Ha rendelkezünk egy olyan telefonnal, amit lehet gyorsan tölteni, vagy esetleg egy PD töltős notebookkal, akkor kell olyan kábel, amin át tud folyni a megfelelő mennyiségű áram. A 65 wattosak már a legtöbb készülékhez megfelelőek, de a 100 wattal még gyorsabban tölthetünk, hiszen például a Xiaominak már 120 wattos gyorstöltése is van. Ezek a kábelek jellemzően drágábbak, mint a simák, de a KUULAA ezeket sem vesztegeti sok pénzért. Az eltérő méretek szerint így alakulnak az áraik az 1$-os store kuponnal:

65W/100W:

0,5 m: 560 Ft
1 m: 1200 Ft / 1850 Ft
2 m: 1500 Ft / 2750 Ft
3 m: 1850 Ft

KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából 5

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA mágneses kábelek

Még anno MacBookoknál volt nagy szó a mágneses töltőkábel, amivel már bárki megvásárolhat, mert a KUULAA gyárt ilyen kábeleket Lightning csatlakozóval, Type-C porttal és micro USB-vel is. A kábel két részből áll, van egy kis pöcök, amit a csatlakozóba kell dugni, és ott marad akkor is, ha nem töltjük, és ehhez csatlakozik hozzá mágnesesen maga a kábel. Nem nagyon gyors vele az átvitel, de azért 3 A-t ezek is átvisznek, ami azért már nem rossz egy ilyen mágneses kábeltől. A két vége alumíniumból készült, a kábelt pedig nylon szövet borítja, ettől elég minőségi termék hatását kelti.

Többféle méretben és színben is elérhetők, az árak pedig lentebb láthatók a megfelelő store kuponokkal:

Type-C: 1 m: 1800 Ft, 2 m: 1600 Ft

Lightning: 0,5 m: 1600 Ft, 1 m: 1800 Ft, 2 m: 1600 Ft, 3 m: 1800 Ft

Micro USB: 1m: 1800 Ft, 2m: 1600 Ft

KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából 6

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA ELM327 OBDII scanner

A KUULAA OBDII olvasója egy filléres tétel, amivel rengeteg információt kinyerhetünk a kocsinkból. Az OBD csatlakozó az összes modern autóban megtalálható, és ezen keresztül lehet kiolvasni bizonyos adatokat az autóról. A KUULAA eszközéhez nem tartozik dedikált szoftver, hanem Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a telefonunkra, és egy appon láthatjuk az adatokat. Nem olyan teljeskörű a szolgáltatása, mint egy hivatalos hibakódolvasó rendszernek, de jellemzően a legfontosabbakat azért látjuk vele, ki tudjuk olvasni a hibakódokat, amiket törölni is tudunk, és mutat olyan alapértékeket, mint a sebesség, fordulatszám, hőmérsékleti infók, akku töltöttség és a fogyasztási adatok.

A felhasználható 2$-os store kuponnal 4600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, és ebben benne van a szállítási költség is.

hirdetés