hirdetés

Kuu Lebook Pro, a brutál erős 2 in 1 laptop

A pénztárcabarát árhoz lenyűgöző teljesítmény párosul

hír
Kuu Lebook Pro, a brutál erős 2 in 1 laptop 1

Forrás: Zbanx

írta: Norbi
2022-03-29

A 2 az 1-ben stílusú laptopok népszerűsége az utóbbi időben erősen növekszik, ami nem is csoda, hiszen ez egy igen praktikus megoldás. Használhatjuk a készülékünket tabletként, nézhetünk rajta filmet, játszhatunk, ha viszont munkára, vagy más olyan tevékenységre szeretnénk használni, amely során sokat kell gépelni, akkor csak simán hozzácsatlakoztatunk egy billentyűzetet, és máris kész az irodai gépünk. Most a Kuu Lebook Pro megjelenésével végre nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen nagyon komoly teljesítményt kapunk a hasonló kategóriájú versenytársak árának töredékéért.

A készülék vastagsága mindössze 9,5 mm, az oldalán kapott helyet az ujjlenyomatolvasó, így nem kell minden alkalommal a jelszó beírásával bajlódnunk. A hőelvezetése is nagyon jó, így bármennyire is megdolgoztatjuk nem fog melegedni a ház. Tölteni a 45 wattos PD töltésre képes Type-C csatlakozón keresztük tudjuk, de a gyártó állítása szerint 5 órán keresztül is bírja egy töltéssel a gép, így naponta egyszer bőven elég lesz töltenünk. A termékhez élethosszig tartó technikai támogatást, valamint 30 napos visszavásárlást biztosít a gyártó. A garancia egy év, ami idő alatt ingyenesen tudjuk visszaküldeni bármilyen, nem szándékos rongálásból adódó meghibásodás esetén.

A tabletet most bevezető áron tudjuk megvásárolni. A KUU2022 kuponkóddal 279 000 forint helyett 269 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítás ingyenes, és az ár már tartalmazza az áfát is. Ennyi pénzért ilyen sokoldalú gépet aligha találni.

hirdetés