hirdetés

Kütyüválogatás 6000 forint alatt

Olcsóságok hada a TomTopon

hír
Kütyüválogatás 6000 forint alatt 1
írta: hajas
2020-09-03

Igazán olcsó, de hasznos kütyüket gyűjtöttem nektek össze a TomTop kínálatából. Egyik termékért sem kell 6000 forintnál többet fizetnetek, így nem csak ti, hanem a pénztárcátok is örülni fog. Az alacsony árak miatt mindegyik készülék áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok.

Napelemes biciklilámpa

Ha kerékpároztok, azzal nem csak spórolni tudtok, de fitten is tartjátok magatokat. Persze a bringázásnak is vannak kezdeti költségei, egyik ilyen például a megfelelő világítás beszerzése. Szerencsére a TomTop bő választékban árul lámpákat, amit pedig hoztam nektek, az igen különleges. A készüléket USB porton keresztül is tölthetitek, de napelemet is szereltek rá, így nappal, menet közben is tölt a kütyü. Jár hozzá egy elektromos duda is, így két fontos kiegészítőt szerezhettek be egy csapásra. A készülék 3 üzemmódban használható, legnagyobb fényereje 350 lumen. 3400 forintot kérnek érte.

 

Haylou GT2S TWS fülhallgató

Sorra jönnek ki az egyre jobb minőségű, mégis olcsó TWS fülhallgatók, a kínaiak igen komoly „hadsereggel” rendelkeznek már. Most a Xiaomi ökoszisztémába tartozó Haylou rukkolt elő legújabb termékével, a GT2S-el. A készülék Bluetooth 5.0-val rendelkezik, ami gondoskodik a hosszú üzemidőről, a stabil kapcsolatról és az alacsony késleltetésről, továbbá, AAC+DSP támogatással vértezték fel a kütyüt. A fülhallgató fizikai gombokkal lett ellátva, így segítségükkel számokat tudtok váltani, illetve hívást tudtok fogadni vagy elutasítani, hiszen beépített mikrofonokkal is rendelkezik. Egy töltéssel 4 órán keresztül duruzsolnak, a bölcső pedig 12 órányi energiát tárol magában. Mindössze 6000 forintot kérnek érte.

hirdetés