hirdetés

Kütyüáradat a Cafago-tól

Itt aztán van minden

hír
Kütyüáradat a Cafago-tól 1
hajas
írta: hajas
2020-09-17

Igazi vegyes válogatást készítettem a Cafago kínálatából. Hoztam okos lámpát, webkamerát, fitnesz gumikötelet, TWS fülest, elektromos rollert és okos hőmérőt is. Az áfa- és vámköltségektől nem kell tartanotok, hisz a termékek szállítási módja vagy árazása miatt ezeknek búcsút inthettek.

Fitnesz gumikötél szett

Nem is gondolná az ember, hogy gumikötelekkel milyen jól lehet izmokat erősíteni. Ez a szett 5 darab, különböző ellenállású kötelet tartalmaz, melyek mindegyike rácsatolható a mellékelt markolatra, külön-külön is, így mindenki megtalálja a számára megfelelő nehézségi szintet. Segítségével erősíthetitek például a hátizmaitokat, karjaitokat, mellizmaitokat, szinte bármit. A csomag része egy tárolózsák is, így bárhová, könnyedén magatokkal vihetitek. A C14484F kóddal 3600 forintba kerül.

Xiaomi Mijia Bluetooth-os hőmérő

A Xiaomi okos hőmérőt is gyárt, így aki okosotthon rajongó, annak kötelező darab. Bluetooth segítségével rácsatlakozhattok telefonotokkal, így a lakás szinte bármely pontjáról ellenőrizhetitek a hőmérsékletet és a páratartalmat, de ha van gateway-etek, akkor WiFi-n is rákapcsolódhattok, akár a világ bármely pontjáról. CR2032-es elemmel működik, amit a gyártó szerint elég évente cserélnetek, mivel alacsony a fogyasztása az eszköznek. 2200 forintért vásárolhatjátok meg.

Xiaomi Youpin Xiaovv webkamera

A Xiaomi is gyárt webkamerákat, ráadásul igen jó minőségben. A Xiaovv 1080P-ben, 150 fokos betekintési szögben rögzít mindent, így például egy konferenciahívás során a kollégáitok jól fognak látni benneteket, még akkor is, ha többen ültök a kamera előtt. A fókusz állítgatásával nem kell bajlódnotok, hiszen AF támogatást kapott a kütyü. Telepítése egyszerű, plug&play-es, vagyis elég csak csatlakoztatni a gépetekhez, és már használhatjátok is. 7 Mátyás királyért cserébe a tiétek lehet.

Xiaomi 1MORE Omthing

Talán az eddigi legfurcsább nevű Xiaomi kütyüt találtam meg a Cafago oldalán. A 1MORE Omthing az érdekes elnevezés ellenére egy egész jó TWS fülesnek ígérkezik. A bölcső Type-C kábellel tölthető, és 550 mAh-s akkut kapott, amivel vélhetően sokszor képes újratölteni a zajongókat. A „bogyók” sem a megszokott formát kapták, viszont a gyártó szerint rendkívül ergonomikusak. Oldalai érintésérzékenyek, vagyis válthattok velük számot, állíthatjátok a hangerőt, hívásokat fogadhattok és utasíthattok el, vagyis a headsetek feladatait is betölti a kütyü. Bluetooth 5.0-val kommunikál a telótokkal, ami egyrészt gondoskodik a stabil kapcsolatról, másrészt kíméli az aksit. 9200 forintért vehetitek meg.

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite

A Xiaomi egyik legújabb elektromos rollere augusztus végén járt nálunk. Érdemes elolvasni a róla készült tesztünket, melyet ide kattintva értek el. Ahogy a nevében is benne van, ez a roller Lite, vagyis egy olcsósított kiadás. A 12 kilós járművel „teli tankkal” 20 kilométert tehettek meg, maximális sebessége pedig 20 km/h. 8,5 colos, felfújható kerekeket kapott, melyek jobban kisimítják az úthibákat, ezáltal kényelmesebb lesz az utazás. A kijelzőről minden lényeges információt leolvashattok, alatta pedig egyetlen gomb felel a ki- és bekapcsolásért, illetve a különböző funkciók aktiválásáért. Telefonotokkal rá tudtok csatlakozni a Mi Home applikáció segítségével, így egy csomó extra adathoz juthattok, ráadásul innen frissíteni tudjátok –  on the fly – a roller firmware-ét. Elöl és hátul LED lámpák helyezkednek el, oldalt prizmák gondoskodnak a láthatóságotokról. Német raktárból 120 000 forintért tudjátok megrendelni.

hirdetés