hirdetés

Kütyü leárazás a Geekbuyingnál

Kütyüválogatás

hír
Kütyü leárazás a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-05-22

Összeszedtem nektek néhány akciós cuccot a Geekbuyingról. A felsorolásban találtok webkamerát, gamer billentyűzetet és egeret, akkumulátoros ventilátort és LED világítást. A Geekbuying egyébként most Logitech cuccokat árusít ki, így ha érdekelnek titeket az ajánlatok, érdemes ide kattintani.

GameSir VX gamer billentyűzet és egér

Ahhoz, hogy igazán jó gamer legyen valaki, két dologra van szüksége: sok tapasztalatra és megfelelő eszközökre. Utóbbiról a GameSir VX gondoskodik. Az egér és a billentyűzet kifejezetten játékosok számára fejlesztették ki, hogy minél kényelmesebben és precízebben tudjanak például Call of Duty-ban lövöldözni. Az egéren a mutatós LED világítás mellett találtok három extra gombot a hagyományosak mellett: egy DPI szabályzót, valamint az oldalán két, programozható gombot. A billentyűzethez jár egy állítható kéztámasz, amit saját igényeitekhez tudtok igazítani.

A szett nem csak PC-vel, hanem Xbox One, PS4 és Nintendo Switch konzolokkal is kompatibilis, így bármilyen platformon használhatjátok. A GameSirVXO kuponnal 34 200 forintért juthattok hozzá, ráadásul a termék Németországból érkezik, így pár nap alatt megkapjátok áfa- és vámmentesen.

Baseus monitorra szerelhető világítás

Végül egy LED világítást hoztam nektek, ami azoknak lesz elsősorban hasznos, akiknek nincs hely az íróasztalukon. A lámpa USB-n keresztül működik, így akár a monitorotok vagy a számítógépetek is el tudja látni árammal. A fényét szinte bármilyen szögben tudjátok irányítani, ráadásul a fényerőt és a színhőmérsékletet is szabályozhatjátok. A kütyüt a ScreenLED kuponnal 12 800 forintért tudjátok megrendelni Németországból.

Ne feledjétek, most rengeteg Logitech cucchoz juthattok hozzá kedvezményesen a Geekbuyingnál, itt találjátok az akcióban résztvevő termékeket.

hirdetés