hirdetés

Kuponozható a népszerű Imilab EC2 kamera

Gateway is jár hozzá

hír
Kuponozható a népszerű Imilab EC2 kamera 1
írta: hajas
2021-11-11

Rengetegszer számoltunk be már nektek az Imilab EC2 biztonsági kameráról. A termék a megjelenése óta igen népszerű, nem véletlenül ad hozzá a Banggood időről időre remek kuponokat. Most sincs ez másképp, a 11.11-es akció keretében egész jó áron, egész pontosan 23 100 forintért rendelhetitek meg, ráadásul gateway is jár hozzá.

Az Imilab EC2 egy kültéri biztonsági kamera, ami képes vezeték nélküli adatátvitelre is, ehhez azonban be kell üzemelnetek a készülékhez járó gatewayt is, amelyre egyszerre akár több kamerát is ráköthettek. Az EC2 a Mi Home applikációba integrálható, itt tudjátok elvégezni a szükséges beállításokat, illetve visszanézni a felvételeket, sőt, díjmentes felhőszolgáltatást is kaptok, így a világ bármely pontján megnézhetitek a rögzített videókat. A készülék mesterséges intelligencia segítségével meg tudja különböztetni az embereket az állatoktól, így a házi kedvencek nem fognak fals riasztást adni, viszont a nem kívánt személyeknél már jelezni fog az app a telótokon.

Mivel elsősorban kültéri használatra tervezték, bírni fogja az időjárás viszontagságait. Természetesen az éjszaka sem okoz neki problémát, mivel infrás éjjellátóval is felszerelték. A felszerelése gyerekjáték, bármilyen sík felületre felfúrhatjátok, de fúrógép nélkül is rögzíthetitek a mellékelt 3M ragasztó segítségével.

A kütyü a 11.11-es leárazásnak köszönhetően ismét nagyon jó áron kapható. Ha használjátok a BGUdb13 kódot, akkor 23 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak érte fizetnetek. Lengyelországból, díjmentesen viszi házhoz a futár.

hirdetés