hirdetés

Kuponozható a Creality K1 3D nyomtatócsalád két tagja

Most érdemes a Cafagón megvásárolni őket

hír
Kuponozható a Creality K1 3D nyomtatócsalád két tagja 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-04-17

Egyre szélesebb körben terjed el a 3D nyomtatás, köszönhetően annak, hogy már megfizethető áron vásárolhatók egész jól használható készülékek. A segítségükkel szinte bármilyen tárgy elkészíthető, egy modellező szoftverre és persze kellékanyagra lesz ehhez szükségetek. A Creality 3D nyomtatói kiváló minőségükről híresek, most a K1 család két modelljét kínálja a Cafago olcsóbban. A termékek német raktárból, ingyenes szállítással érkeznek.

A Cafagóról az ED6962  kuponnal érdemes megrendelni, így már 262 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok. Német raktárból, költségmentesen szállítják.

Creality K1C 3D nyomtató

A Creality K1C 3D nyomtatót is felszerelték AI kamerával, amely valós idejű megfigyelést és riasztást biztosít a nyomtatási folyamat során. Ez a funkció lehetővé teszi a time-lapse filmezést. Gyors, akár 600 mm/s nyomtatási sebességre is képes. Könnyedén kezeli a szénszálakat és az egyéb speciális anyagokat, mint például PLA-CF, ABS, PLA, PETG, TPU. Intelligens hűtőrendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan szabályozza a hőmérsékletet a nyomtatási folyamat során, így a K1C egyenletes, kiváló minőségű nyomatokat készít. Maximum 220x220x250 mm-es tárgyakat nyomtathattok vele.

Automatikus kalibrációs rendszerrel dolgozik, egy érintéssel elindíthatjátok, nincs szükség kézi szintezésre. Légtisztítóval is ellátták, amivel sokkal komfortosabb lesz a munka. Ez a funkció tisztább és kellemesebb nyomtatási környezetet teremt. Összeszerelve és előzetesen tesztelve küldik a nyomtatót, a kicsomagolás után azonnal készen áll a plug-and-play működésre. A felhasználóbarát útmutató segíti a kezdeti lépéseket, ami nem bonyolultabb, mint egy új okostelefon beállítása.

A Cafago ED7340  kuponjával 188 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, az európai raktárból a szállítás ingyenes.

hirdetés