hirdetés

Kuponos Xiaomi futópadok a hideg napokra

Rossz időben is maradjatok mozgásban

hír
Kuponos Xiaomi futópadok a hideg napokra 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-09-13

A szabadtéri futás szép időben, jó levegőn, gyönyörű környezetben felülmúlhatatlan élmény, de a túl hideg vagy túl meleg idő, a szmog és az ízületgyilkos beton elveheti a kedvetek tőle. Az otthoni futópaddal semmi sem zavarhat be az edzésbe, hiszen lehetővé teszi, hogy otthonotok kényelméből űzhessétek kedvenc sportotokat. A Geekbuyingon két Xiaomi modellt is kuponnal vásárolhattok meg európai raktárból, ingyenes kiszállítással.

Xiaomi Urevo URTM006 futópad

Az URTM006 futópad kompakt kialakítású, mérete 1220x580x130 mm. Könnyen összecsukható szerkezete megkönnyíti a tárolást, akár az ágy alá is betehetitek, hiszen minimális helyet foglal, és mindössze 22,5 kg. A 2,25 LE-s motor 1-10 km/h közötti sebességet biztosít, maximális teherbírása 100 kg. Olyan halk, hogy az edzés közben nem zavarja a családot.

Széles, ötrétegű csúszásmentes futószalagot kapott, amin élmény lesz a futás. Alkalmas háziállatok futtatására is. Az LCD kijelző könnyen forgatható és állítható, bármilyen magasak is vagytok, könnyen leolvashatjátok. Egy telefontartót is találtok rajta, így edzés közben is nézhetitek a kedvenc filmeteket, de elszalasztott hívásotok sem lesz.

A Geekbuyingról a 7YDYX4B  kuponnal 81 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni európai, költség mentes kiszállítással.

hirdetés