hirdetés

Kuponos barkács cuccok a Geekbuyingról

Szereljetek meg mindent!

hír
Kuponos barkács cuccok a Geekbuyingról 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-07-13

Egy hosszabb nyári szabadság alkalmával biztos sokan álltatok már neki kicsinosítani a lakást vagy megszerelni ezt azt. A Geekbuying mai ajánlatában gondolt rátok, kaptunk tőlük Kaweets márkájú barkács eszközökre kuponokat. Most olcsón beszerezhettek egy lézeres szintezőt, egy multimétert és egy digitális lakatfogót. Mindhárom termék európai raktárból, szállítási díj mentesen rendelhető.

A Geekbuyingról a KKT360A  kuponnal 52 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. Európai raktárból, szállítási költség nélkül küldik.

Kaweets HT118E digitális multiméter

A HT118E modellt villanyszerelők és barkácsolók is biztonságosan használhatják precizitásának köszönhetően. Pontosan méri az AC/DC feszültséget, az AC/DC áramot, az ellenállást, a hőmérsékletet, a kapacitást, a frekvenciát, a munkaciklust, a diódákat és még fáziskereső funkció is van benne, a képernyő pirosra vált, miközben feszültség alatt álló vezetéket észlel.

Alkalmas háztartási aljzatokhoz, biztosítékokhoz, akkumulátorokhoz (járművekhez is), autóáramköri hibaelhárításhoz, töltőrendszerekhez, autóelektronika teszteléséhez. Alacsony akkumulátor móddal is rendelkezik, képes megőrizni az adatokat és automatikusan ki is kapcsol. Stabil támasztékkal érkezik, és a hátoldalán tollnyílást és egy lámpát is találtok.

IEC besorolású CAT III 1000V, CAT IV 600V, CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. Égésgátló dupla kerámia biztosítékkal és védőáramkörrel szerelték, a szilikon védőtok pedig megakadályozza, hogy leejtés esetén összetörjön.

A Geekbuying KHT118E  kuponjával 12 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok beszerezni, és semmilyen extra költség sem terheli már.

Kaweets HT208D digitális lakatfogó

Ez a speciális multiméter pontosan méri 1000 amperig az AC/DC áramot, 1000 voltig az AC/DC feszültséget, a frekvenciát, a munkaciklust, az ellenállást, a kapacitást, a diódákat, a folytonosságot és a hőmérsékletet. Jól használható laboratóriumokban, gyárakban és háztartásokban, mérési ideje nagyjából 100 ms. VFD (Variable Frequency Drive Filtering) és LoZ (Low Input Impedance) üzemmóddal rendelkezik, amelyek nagyobb pontosságot biztosítanak. Kettős szigetelésű, megfelel a IEC 61010-1, CAT IV 600V, CAT III 1000V szabványoknak.

A Geekbuying európai raktárából a KHT208D  kuponnal 16 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és szállítási költség sem terhel már titeket.

hirdetés