hirdetés

Kuponos ajánlatok a Gearberryről

Egy csomó termékkategória között válogathattok

hír
Kuponos ajánlatok a Gearberryről 1

Forrás: GearBerry

írta: Bagi
2023-09-11

A GearBerryn igazán egyszerű a vásárlás, európai raktárból, extra költségek nélkül szállítanak, 30 napon belül cserélik a hibás termékeket, vagy 7 nap alatt visszatérítik a vételárat. Ha lézergravírozó vagy 3D nyomtató vásárláson gondolkodtok, mindenképp keressétek fel az áruházat, hiszen vásárlási segédlettel és széles választékkal állnak rendelkezésetekre. Természetesen más termékeket is forgalmaznak, vásárolhattok power stationt, elektromos bringát, szerszámokat és elektronikai eszközöket is tőlük. Most egy csomó cuccot kuponnal kínálnak, nézzétek meg a válogatásunkat a legütősebb ajánlataikról.

Twotrees TS2-10W lézergravírozó

Ezzel a 10 wattos, lézeres berendezéssel különféle anyagok vághatók vagy gravírozhatók. Szinte bármilyen matéria, beleértve a rozsdamentes acélt, fát, akrilt, üveget (feketített felülettel), kerámiát, követ, élelmiszert, bambuszt, műanyagot, bőrt és kartont. A lézer 0,01 mm-es vágási pontosságot biztosít, a vágás tiszta, vékony, sima és mély lesz, a munkaterülete pedig 450×450 mm.

Az X/Y tengelyt szíjfeszítéssel látták el a könnyebb szíjbeállítás érdekében, így könnyebb a kábelkezelés is. Használata biztonságos, a lángérzékelő riasztórendszer lehetővé teszi a gravírozás azonnali leállítását, ha baj történne. A lézerfej automatikusan leáll, ha a gép 15 foknál jobban megdől, megbillen vagy leesik, ezenkívül a biztonsági burkolat hatékonyan védi a szemeteket az ultraibolya sugarak 97%-ának kiszűrésével.

A világ legszélesebb körben használt lézerszoftvereit, a LaserGRBL-t, a LightBurnt és az ESP32-t is támogatja Windows XP, Windows 7, Windows 8 és Mac rendszereken. A támogatott fájltípusok közé tartozik az SVG, NC, BMP, JPG, PNG és GCODE. Külső kijelzőt is csatlakoztathattok a géphez offline használatra, az operációs rendszer pedig öt különböző nyelvet támogat: kínait, németet, angolt, franciát és olaszt.

Most a GB20OFF  kupon felhasználásával 145 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Twotrees TS2-t, európai raktárból.

Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

Az Ortur 10 W-os optikai teljesítményű lézergravírozója kombinálja a precíziós gravírozást a nagy energiájú vágással, képes a 10 mm-es fenyődeszkát és a 30 mm vastag fekete akrilokat is gond nélkül elvágni. Kiemelkedően gyors a 20 000 mm/perc sebességével. A lézer fókuszpont területe csak harmada a korábbi készülékekének. Az UV sugárzás 97 százalékát képes kiszűrni, így nem kell védőszemüveget hordanotok használat közben.

Kompatibilis számos gravírozószoftverrel, beleértve a LaserGRBL-t és a LightBurnt. Támogatja a Windows XP/7/8/XP/10 és Mac rendszereket (LightBurn), és a gravírozási fájlformátumok közé tartozik az NC, BMP, JPG, PNG, DXF. TF kártya olvasót és USB portot is találtok rajta. A Laser Explorer Professional applikáció segítségével könnyen kezelhetitek akár mobilról is, kompatibilis iPhone, Android telefonokkal, tehát bármikor és bárhol gravírozhattok.

A GB20OFF  kuponnal európai raktárból, ingyenes szállítással 203 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Kingroon KP3S 3D nyomtató

A Kingroon KP3S egy relatíve kisméretű 3D nyomtató, amit azok fognak értékelni, akiknek nem sok hely áll a rendelkezésükre, hiszen a munkaterülete csak 180x180x180 mm-es, viszont még ez a terület is elég a legtöbb használati tárgy kinyomtatására. Gyakorlatból tudom, hogy nagyon sok esetben nem használják ki a tulajdonosok az ennél nagyobb területet sem, szóval éppenséggel itt lehet egy kicsit faragni a méreteken.

A tárgyasztal felső panelja mágneses és flexibilis, ami segíti az elkészült tárgyak leválasztását. A felfűtés extra gyorsan történik, 20 fokos hőmérséklet mellett 110 fokig 3 perc alatt megtörténik a folyamat. A filament anyaga lehet PLA/WOOD/TPU, illetve nemcsak szoftveresen, hanem egy 2,4 inch-es LCD kijelző segítségével is vezérelhető. Ez már egyébként a fejlesztett variáns, a galériában láthatjátok a tételes változtatásokat, amiket a gyártó a korábbi modellekhez képest eszközölt. Ebből talán a fejlesztett hűtést érdemes kiemelni, ez leginkább ventilátorok cseréjét jelentette, és mivel tudjuk, hogy minden műszaki eszköz ellensége a hő, tehát ha ugyanazt tudja, csak alacsonyabb hőmérsékleten, abból nagy baj nem lehet.

A nyomtatót a GBKG13  kuponnal 52 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Kuponos ajánlatok a Gearberryről 23

Forrás: GearBerry

Kaiweeds KDC01 krimpelő készlet

A szettben található krimpelő szerszám nagy hatásfokú racsnis mechanizmussal rendelkezik. Az állítható krimpelővel és a gyorskioldó karral 0,34-10 mm² (22-8 AWG) szigetelt és nem szigetelt érvéghüvelyek préselésére használható. Alkalmas elektromos karbantartási munkákhoz műhelyekben, autószerelésnél, gépekben, elektromos hegesztésben. A szettben 1200 darab érvéghüvely, egy krimpelő fogó, egy kábelblankoló és egy tároló doboz található.

A GearBerryn a GB10%  kuponnal 10 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el.

hirdetés