hirdetés

Kuponok cuccokhoz, amit magamnak is megvennék

Telefonok, töltő, egyéb hasznos kütyü

hír
Kuponok cuccokhoz, amit magamnak is megvennék 1
írta: Don Kartács
2019-08-13

Kezdek belejönni a kuponvadászatba, főleg hogy a családomban többen jelezték az igényüket mindenféle eszköz megvételére. Telefon, virágnevelő kütyü, utazó töltő a nyárra tekintettel, autós pumpa, vezetéknélküli füles kerül majd a Mikulás puttonyába, illetve minden olyasmi, ami kellőképpen olcsó, hogy figyelemre legyen érdemes.

Házkörüli hasznos cuccok

Nem állítom, hogy a ragasztó pisztolyt a Xiaomitól kell venni, de akinek ilyen igénye van, azt a Xiaomi Tonfon szerszáma ki fogja szolgálni. Sokkal érdekesebb és szerintem virágkedvelők számára ajándéknak is remek a cserépbe tűzhető, érzékelőkkel ellátott okosketyere, ami a növényeink életben maradását nagymértékben megkönnyíti.

A nyarat pedig mindenféle hasznos kütyüvel dobhatjuk fel, az utazótöltő elengedhetetlen kellék, de az angolul „zappernek” hívott Xiaomi szúnyogirtó is hasznos, ámbátor kevésbé humánus eszköz a vérszívók ártalmatlanítására. Az autós túrák mellé pedig érdemes beszerezni a Baseus elektromos pumpáját, ami a Xiaomi sajátjánál durván 60%-kal olcsóbb, nehogy egy leeresztett kerék akadályozza meg a továbbhaladást. Mivel a legtöbb elektromos jármű szelepe egyezik az autókéval, ezért az elektromos járműk nagy részéhez jó eséllyel használható. Ha már elektromos hajtányok, a Xiaomi M365 roller nagyjából 20 000 Ft-tal olcsóbb, mint itthonról megrendelve.

A végére pedig az egyik személyes kedvencem, a Blitzwolf BW-FYE5 TWS füles, amin azért akadt meg a szemem, mert általában pont vámhatár feletti áron szokták kínálni. A BGFYE5009 kuponkód azonban leviszi az árat 9300 Ft-ra, így nem kell aggódnotok a többletköltségek, meg a hatósággal való levelezés miatt.

Termék Kupon Kuponos ár
Xiaomi ragasztópisztoly BG200D2 5000
Xiaomi „virágnevelő” BGFLO80 2350
Xiaomi USB-s töltő flash sale 3 500
Xiaomi szúnyogirtó flash sale 4400
Baseus elektromos pumpa flash sale 10 500
Xiaomi M365 roller BGMI365CN 98 500

 

hirdetés