hirdetés

Kuponok az online térben

Ha nincs kedvetek plázába menni

hír
Kuponok az online térben 1
írta: Rolla
2019-10-14

Múlt hétvégén futott ismét a híres-neves kuponhétvége a magyar boltokban és áruházakban. Sokan ezt várják egész évben, sokan viszont kifejezetten utálják ilyenkor a tömeget és a végeláthatatlan sorokat. Ha ti is inkább az utóbbi csoporthoz tartoztok, akkor zárkózzatok be és olvasgassatok inkább az online kuponokról.

Xiaomi Soocas hajszárító

Sajnos ősszel már nem lehet azt bejátszani, hogy hajmosás, uszoda vagy strand után a napsugarakra bízzuk a hajszárítást, muszáj időt fordítani rá, bár egy jó teljesítményű eszközzel azért sokat lehet faragni a rászánt percekből. A Xiaomi 1800 W teljesítménnyel bír, ráadásul három fokozat közül választhattok, így ha siettek valahova, akkor maximum fokozaton elég gyorsan letudhatjátok ezt az időrabló tevékenységet, ára pedig 12 000 forint.

Xiaomi Roborock S50 robotporszívó

Évekkel ezelőtt még úgy néztünk a robotporszívókra, mintha sci-fi filmből léptek volna elő, de manapság már jóval elterjedtebbek. Ennek oka igazán egyszerű: nagyon kevesen szeretik elvégezni a kötelező házimunkát, hiszen rengeteg mástól veszi el az időt.

1 óra takarítás helyett letolhatjátok az edzést, megnézhettek egy-két részt a kedvenc sorozatotokból vagy kiülhettek sörözni a barátaitokkal. Működő varázspálcát még Kínából sem tudtok rendelni, de ablakmosó robotot vagy porszívót igen.

A Roborock S50 az applikációján keresztül követhető és időzíthető, így távollétetekben megoldja a feladat oroszlánrészét. Tesztünk alatt is szinte tökéletesen teljesített, olvassátok el, ha porszívó vásárlásán gondolkoztok.

116 000 forintba kerül a 3UO67GRW kóddal, szállításnál pedig válasszátok az EU Priority Line-t, ami áfa- és vámmentes.

Fiido D3S elektromos bicikli

Ebben a hónapban teszteltük a Fiido D3S elektromos biciklit, ami üde színfolt volt a roller, az unicikli és a segway után. Mindenkinek más típusú környezetbarát jármű jön be, ezért nektek kell döntenetek, de ha a bicikli mellett teszitek le a voksotokat, akkor arra van egy tippem.

A D3S egy meglepően jó kialakítással bíró kerékpár, ami felülmúlta az elképzelésünket. Képes teljesen elektromos módban, tekerés nélkül is haladni, de teljes értékű bicóként is funkcionál. Ez leginkább azoknak megnyugtató, akik félnek attól, hogy egy unicikli otthagyja őket lemerülés után az út szélén. 250 W-os motorja még keményebb emelkedőkön is felment, de ahol mégsem, ott kis rátekeréssel kiküszöbölhető a dolog, sőt ennek a variánsnak 6 fokozatú váltója is van, ami tovább könnyíti a haladást.

Nekem sík terepen, a budai rakparton 25 km/órás sebességet sikerült kicsiholnom belőle tekerés nélkül, ami elég kellemes haladási tempó ahhoz képest, hogy csak ültem rajta és néztem közben a Dunát.

Mint már említettem fél szóval, létezik belőle több változat is, ezeket táblázatban összegyűjtve megtaláljátok a D3S tesztjében. Ez a variáns a legdrágább a váltója miatt, kuponnal viszont – GKB178S – 150 000 forintba kerül, ráadásul EU raktárból érkezik, és a szállítás is ingyenes.

hirdetés