hirdetés

Kültéri cuccok a Geekmaxi aktuális promójában

Szerelkezz fel a nyaralásra!

hír
Kültéri cuccok a Geekmaxi aktuális promójában 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-07-07

A Geekmaxi legújabb nyári promója szerdán kezdődött és július 18-ig tart. Érdemes szétnéznetek az oldalukon, mert sok hasznos termék lett akciós, de még ajándékokkal is készültek. A leárazás fókuszában most a kültéri termékek vannak, rengeteg elektromos bringa, roller, power station és kiegészítő között válogathattok. Csak európai raktárból szállítanak, így néhány nap alatt megkapjátok a megrendelt cuccokat, ráadásul az árak az áfát is tartalmazzák.

Eleglide M1 Plus, a továbbfejlesztett elektromos bicikli

Az Eleglide M1 Plus elektromos mountain bike nemcsak az aszfalttal, hanem a kavicsos hegyi utakkal is könnyedén megbirkózik. Kialakítása, felszereltsége nagyon igényes. A pedálszenzoros motor 250 W-os, a maximum nyomatéka 45 Nm, a csúcsteljesítménye 500 W és a végsebessége 25 km/h. 

Három módban használhatjátok, és több teljesítmény szint között tudtok választani. Teljesen elektromosan 50 km, rásegítéssel akár 100 km is megtehető vele. A motoros rásegítés mértékét 5 lépcsőben lehet állítani és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Hagyományos kerékpárként egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segíti a tekerést.

36 V-os 12,5 Ah-s lítium akkumulátort kapott, ami könnyen el is távolítható, töltési ideje körülbelül 7 óra. A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak, míg az úthibák elnyelése a hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Nagy teherbírású, korrózió álló, alumínium ötvözet vázzal rendelkezik. Könnyű és hatékony kialakításának köszönhetően a 27,5 colos kerekek alkalmasak városban és terepen egyaránt. Az első lámpa LED-es, illetve egy többfunkciós kijelzőt is szereltek a kormányra.

A 2zD3azNC  kuponnal most csak 250 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Eleglide Citycrosser, a városi bicózáshoz

Az Eleglide Citycrosser egy erős, 250 W-os, kefe nélküli motorral érkezik, a 45 Nm nyomatékkal nagy teljesítményt biztosít, és 25 km/h maximális sebességet tesz lehetővé. A cserélhető, 360 Wh-s lítium-ion akkumulátorral akár 75 km-t is meg tudtok tenni rásegítéses módban, ami ideális hosszú utakhoz. Amúgy 5 rásegítő fokozat érhető el.

27,7 colos defektbiztos pneumatikus abroncsokkal szerelték fel, amelyek elnyelik a terep egyenetlenségeit.  A 7 sebességes Shimano váltó segítségével gyorsabb és könnyebb az utazás vele. Intelligens LCD kijelzővel rendelkezik, amely különféle információkat mutat meg, például a sebességet és az akkumulátor töltöttségi szintjét és lehetővé teszi több funkció aktiválását.

Kettős féktárcsával és automatikus kikapcsolás funkcióval érkezik, amely lehetővé teszi a kerékpár gyors és egyenletes fékezését. Bevásárláshoz is jól használhatjátok, hiszen a kosár is könnyen elhelyezhető a bringán.

Az Eleglide Citycrosserért 269 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a zZePUzqU  kuponnal és ez is EU raktárból érkezik.

A Fossibot 2400 neve nem a minőségére utal

A Fossibot 2400 egy nagy kapacitású, 2048 Wh-s hordozható tápegység 2400W névleges teljesítménnyel. 6 váltakozó áramú csatlakozóaljzattal, 6 USB kimeneti porttal és 4 egyenáramú kimeneti porttal felszerelve a legtöbb eszközhöz használható. Támogatja Type-C porton keresztül a 100 W-os gyorstöltést is, szóval tényleg mindent tud, amire csak szükségetek lehet.

Kapott LCD kijelzőt is a terhelés és a töltés nyomon követéséhez, és a LED lámpája jól jön a kempingezéshez. A tetején elhelyeztek egy tárolót, ami szépen elnyeli a kábeleket. Feltölteni hagyományos 230-as hálózatrólautós töltőről – 12 V-os szivargyújtós – és napelemről is lehet, így szigetüzem esetén is jó társ. Ha napelemmel és hálózatról egyidejűleg töltitek, a töltési teljesítmény akár 1600 W is lehet, és 70 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthető. 90 perc alatt teljesen feltölthető, gyorsabban, mint bármely más napelemes generátor.

A Geekmaxiról most a QA9QXvjX  kóddal 361 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért elérhető európai raktárból.

Kültéri cuccok a Geekmaxi aktuális promójában 35

Forrás: Geekmaxi

Bluetti EB70, a jóáras power station

Aki nem akar egy komplett házat energiával ellátni, nincs szüksége 2-3000 W teljesítményre, csak egy autóban könnyen szállítható, túrázós power stationt szeretne, annak a Bluetti EB70 az ideális választás. Ez ideális megoldás, hiszen 700 W-ot képes leadni, 715 Wh a kapacitása és egyszerre két bemeneten keresztül is tölthető. 12 kimenethez csatlakoztathattok eszközöket és tökéletesen elég arra, hogy hordozható eszközöket, példáil drónokat, lámpákat, telefonokat töltsetek róla nagy számban. Kombinálható mindenféle napelemmel is, ha terepen oldanátok meg a töltést.

Az ára az Y29IJxT5  kóddal 148 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból jön, így többletköltségekkel már nem kell számolnotok.

hirdetés