hirdetés

Kültéri, akkumulátoros Xiaomi kamera akció a Gshoppertől

Vevőcsalogató árazás

hír
Kültéri, akkumulátoros Xiaomi kamera akció a Gshoppertől 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-01-18

A Xiaominak az Imilab márkanév alatt vannak az igazán elterjedt kültéri kamerái. Ezek közül az EC2 örvend a legnagyobb népszerűségnek, ami valóban egy remek ár/érték arányú kütyü. A Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p pedig lényegében megegyezik vele, csak a gateway fejlettebb hozzá, és kicsit stabilabb és modernebb az eszköz. A Gshopper remek kuponos akcióban kínálja a szettet, ami így csak 19 600 forintba kerül EU raktárból rendelve.

Egy apró csavarral lehet rögzíteni úgy, hogy a szél semmiképp ne vigye el, illetve, ha bárki le akarja szerelni, akkor azt érzékeli a kütyü, és rögtön riasztást küld a telefonunkra.

A szoftveres környezete a Mi Home alkalmazás, ahova először a gateway-t kell felvenni, majd a kamerát. Ebben az appban látjuk a kamera képét, halljuk a hangját, és mi is beszélhetünk rajta keresztül, amit az eszköz kihangosít. Legegyszerűbb automata módra állítani a kamerát, ilyenkor csak akkor rögzít, amikor van valami esemény.

A kamera egy kicsit jobb, mint az Imilab EC2, ezért ez az ajánlottabb termék. Viszont fontos megjegyezni, hogy akármennyire is hasonlít a két eszköz, nem kompatibilisek egymás gateway-jével. A Gshopper egy igazán remek ajánlattal lepett meg minket, a Xiaomi kamera, a hubbal együtt a 2053F690A8  kuponkóddal már 19 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető. A bolt csehországi raktárból küldi a terméket, teljesen ingyenes szállítással, és pár nap leforgása alatt már a kezünkbe is nyomja a futár a csomagot.

hirdetés