hirdetés

Kugoo vásár indult a Geekmaxin

Kényelmes és környezetbarát közlekedés

hír
Kugoo vásár indult a Geekmaxin 1
írta: Atika
2022-01-14

A Kugoo-t mind ismerjük már, több terméküket is teszteltük az évek során, és mindig az olcsó, de használható rollereikről voltak ismertek. Azóta elmerészkedtek magasabb árkategóriákba is, ahol tovább hódítanak, hiszen továbbra sem túlárazottak ezek a járművek. A Geekmaxi kedveskedett nekünk néhány kuponnal, így jóval olcsóbban vásárolhatunk Kugoo rollert és biciklit. A termékek továbbra is EU raktárból érkeznek, extra költségek nélkül, 1 év garanciával.

A Kugoo Kirin G3 bevezető áron kapható, 355 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ez viszont hamarosan megváltozik, később 100 euróval drágábban lehet csak beszerezni, így érdemes gyorsan végiggondolni a vásárlást. A járműre 1 év garancia jár, EU raktárból érkezik egy héten belül és további költségekre sem kell számítani.

Kugoo S1 Pro

A Kugoo S1 Pro mára már egy örökzöld, szinte a legjobb olcsó rollernek számít a kínai piacon a hibái ellenére is. A tesztünk is ezt mutatta, az elődhöz képest pont eleget fejlődött. A benne lévő 350 wattos motornak hála 30 km/órás végsebességgel és 30 km-es hatótávval rendelkezik, és könnyedén összecsukható, így viszonylag kis helyen tárolható vagy akár cipelhető magunkkal. A kerekei 8 colosak és tömör gumiból készültek, így a defektektől nem kell tartani, előre ráadásul egy lengéscsillapítót is szereltek, hogy kényelmesebb legyen vele az utazás. A kormány tetején találunk egy kijelzőt is, amin a legfontosabb adatok szerepelnek, az elejére és a hátuljára pedig lámpa is került, így biztonságosan közlekedhetünk vele.

A Kugoo S1 Pro a maga puritánságával sokak szívét megnyerte, ám az ára is nagyot lökött a vásárlásokon. A Geekmaxin EU raktárból, 1 év garanciával 113 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kaphatjuk meg, ha felhasználjuk az FvXWiIkK kuponkódót.

Kugoo Kirin V1

A V1 kissé talán a Fiido termékeire hasonlít14 colos, felfújható kerekeket kapott, melyek segítenek az egyenetlen útfelületek okozta rázkódásokat enyhíteni. A mindössze 18 kilogrammos, masszív, alumínium vázzal rendelkező jármű 120 kg-t is elbír, viszont nem lehet teljesen összecsukni. Szerencsére a kormány néhány mozdulattal lehajtható, így könnyedén szállíthatjuk. A bringát 400 wattos motor hajtja, maximális sebessége pedig eléri a 45 km/h-t. A 7,5 Ah-s akkunak köszönhetően tisztán elektromos üzemmódban 25 kilométert is gurulhatunk vele, de ha beszállunk a hajtásba, akkor a 45 km is kihozható belőle. Mindkét kerékre tárcsafékeket szereltek, a biztonságunkat pedig tovább fokozza az első LED világítás. Applikáció segítségével különböző beállításokat adhatunk meg a kerékpárnak, illetve adatokat is lementhetünk, például hogy mennyit tekertünk, hogy áll az aksi állapota stb.

A Kugoo Kirin V1-et a DYLi7ds4 kuponkóddal 170 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg.

Kugoo Kirin M4 Pro

A Kugoo Kirin M4 Pro egy furcsa szerzeménynek tűnhet, mivel hivatalosan elektromos rollerként látott napvilágot, azonban az ülése miatt inkább egy elektromos robogóra hasonlít. Ezt egyáltalán nem mondanánk hátránynak, mivel így egy hosszabb utat sokkal kényelmesebben megtehetünk vele, a hosszú út pedig akár 60 kilométer is lehet, mivel egy töltéssel ennyit bír a járgány. Teherbírása jelentősen felülmúlja a legtöbb konkurens terméket, mivel 150 kilót is elbírmaximális sebessége pedig eléri a 45 km/órátAz ülés szükség esetén eltávolítható, a roller pedig néhány mozdulattal összecsukható, így a 23 kilós szerkezet tárolása és szállítása könnyű. A biztonságunk érdekében szereltek rá tárcsafékeket, LED lámpákat, de azért bukósisakot ajánlott hozzá viselni.

A BiQCAax3 kuponkódot felhasználva 220 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetjük meg a rollert, gyors szállítással, 1 év garanciával.

hirdetés