hirdetés

Kugoo szülinap, nyereményjátékkal

Boldog hatodik szülinapot!

hír
Kugoo szülinap, nyereményjátékkal 1
hajas
írta: hajas
2020-09-16

Hatodik születésnapját ünnepli az egyik legismertebb elektromos rollergyártó, a Kugoo. Számtalan járgányt szerezhettek be kedvezményes áron, ráadásul a Geekbuying egy nyereményjátékkal is készült, ahol az extra kuponok mellett értékes tárgynyereményekre is lecsaphattok.

A másik játékban szerencsét próbálhattok a Félkarú rablón egészen szeptember 30-ig. Naponta egy lehetőségetek van lenyomni a gombot, és ha szerencsétek van, értékes ajándékot nyertek. A játékot szintén a szülinapi nyitóoldalon találjátok meg.

Kugoo Kirin M2 Mini

A Kugoo Kirin M2 Mini a gyártó eddigi legolcsóbb elektromos rollere. A nevében a mini szó nem véletlen, jóval kisebb, mint a vállalat többi modellje, teherbírása is mindössze 65 kiló, így elsősorban gyerekek számára ajánlott. A motor 150 wattos teljesítménnyel rendelkezik, mely maximum 15 km/h-s sebességre képes felgyorsítani a járművet. A 4 Ah-s akku 15 kilométernyi energiát tárol magában, ami rövid városi utakra elegendő. A kétkerekű eszméletlen könnyű, mindössze 8,9 kilót nyom. Ha épp nincs szükség rá, akkor pár mozdulattal összecsukhatjátok, hogy ne foglaljon sok helyet. A GKB523S kóddal 65 200 forintért rendelhetitek meg, ingyenes szállítással, lengyel raktárból.

Kugoo Kirin M4 Pro

A Kirin M4 Pro lehet bármi, csak nem hétköznapi. Első ránézésre egy elektormos rollernek néz ki, de az ülés miatt inkább egy elektromos robogóra hajaz. Persze ez nem hátrány, hiszen így kényelmesebb vele az utazás, ráadásul egy töltéssel akár 60 kilométeren keresztül is gurulhattok. A teherbírása bőven átlagon felüli, 150 kilogrammot is elbír a 23 kilós szerkezet, és akár 45 km/h-val is repeszthettek vele. Az ülés eltávolítható, valamint a jármű összecsukható, így a tárolásával nem lesz gondotok.

A tárcsafékeknek és a LED lámpáknak köszönhetően biztonságosan tudtok vele közlekedni, de érdemes bukósisakot viselni. Ha a kosárban beütitek az NNNGIZM4PRO kupont, akkor 212 000 forintért vehetitek meg Lengyelországból, ahonnan ingyenesen szállítják nektek házhoz.

Kugoo G-Max

A G-Max a Kugoo egyik legújabb, és szerintem legszebb elektromos rollere. A képeken is jól látszik, hogy odafigyeltek az anyaghasználatra, igen masszívnak tűnik az egész szerkezet. Maximális sebessége 35 km/h, tele tankkal pedig akár 32 kilométert is megtehettek vele. Továbbfejlesztett LED-es kijelzőt kapott, amin sokkal jobban látszanak az adatok, még erős napsütésben is. Az összecsukó mechanikát megreformálták, melynek köszönhetően sokkal könnyebben tudjátok tárolni és szállítani a rollert: a kormányrúd kicsavarható, amit ezután le tudtok hajtani. Mobilos appon keresztül rácsatlakozhattok a járgányra, ahol rengeteg beállítást és hasznos információt találtok, továbbá innen tudjátok frissíteni a jármű szoftverét.  A GKB461S kóddal 208 000 forintért vásárolhatjátok meg, szintén lengyel raktárból.

hirdetés