hirdetés

Kugoo rollerekhez ért a Geekbuying szülinapi akciósorozata

4 modell ára is jelentősen csökkent

hír
Kugoo rollerekhez ért a Geekbuying szülinapi akciósorozata 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-06-14

A Geekbuying 10. születésnapja alkalmából rendezett majd’ egy hónapig tartó promóciójában már túl vannak a bemelegítésen, most már élesben megy a dolog. Ennek alkalmából a mai napon az elektromos közlekedési eszközök, illetve különféle szabadidős cikkek lettek lerázva. Ezen belül is a Kugoo Kirin rollerjeiből kaphattok jelentős kedvezményt, ha az általunk hozott, 4 népszerű modellre érvényes kuponokat felhasználjátok.

Kugoo Kirin X1

Az X1 600 wattos motorja akár 40 km/órás sebességre is képes felgyorsítani a rollert, ami kiemelkedőnek számít ebben a kategóriában, ahogy a hatótávja sem hétköznapi, hiszen akár 50 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel, melyet a 13 Ah kapacitású akkumulátornak köszönhet. A roller váza alumínium ötvözetből készült, és elég masszív, ugyanis 120 kilogrammal terhelhető a mindössze 19,5 kilogrammos jármű. 8,5 colos, felfújható kerekeken gurul, melyek segítenek csökkenteni a rázkódásokat, de kapott első és hátsó teleszkópokat is, hogy még kényelmesebb legyen az utazás. Szükség esetén könnyedén összecsukható, így kényelmesen és könnyedén szállíthatjátok vagy tárolhatjátok.

Ha használjátok az NNNKKX1JUN  kódot, 183 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a járgányt európai raktárból, ingyenes szállítással, ebben az árban pedig már az áfa is benne van, így semmilyen más költségetek nem lesz.

Kugoo Kirin S4

A Kugoo Kirin S4-et egy 350 wattos elektromotor hajtja, az energiát pedig egy 10,4 Ah-s akkumulátorból nyeri, amivel a gyár által megadott értékek szerint 35 km/h-s maximum sebességre és 40 km-es hatótávra képes, de ezt sajnos a tesztünk alapján nem tudja teljesíteni. 3 sebességi módja van, a fékezést E-ABS segíti, fújt kerekei 10 colosak.

A Kugoo Kirin S4 ára most az NNNHOCS4  kuponkód használatával 135 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás, az áfa ebben az esetben is az ár részét képezi, a termék EU raktárból jut el hozzátok.

Kugoo Kirin S1 Pro

A sort a legolcsóbb roller zárja, ami szintén megfordult a szerkesztőségünkben, jó alaposan kipróbáltuk. A 13,6 kilogrammos járgány 120 kilogrammot is elbír. 8 colos, tömör kerekeket kapott az első kerekénél kis csillapítással. Motorja 350 wattos, akkumulátora kapacitása 7,5 Ah, így a hatótáv sajnos nem lesz a legacélosabb, a tesztünk alapján alig 20 km hozható ki belőle, de az ára alapján nem is számítottunk sokkal többre.

A Kugoo Kirin S1 Pro ára 100 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a GKB10TH2  kód beírása után, a termék európai raktárából érkezik, és ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van. 

hirdetés