hirdetés

Kospet okosórák őrületes akcióban

Élvezzétek a tavaszi napokat Kospet Tank M2 és Tank T2 okosórákkal

hír
Kospet okosórák őrületes akcióban 1

Forrás: Kospet

Bagi
írta: Bagi
2024-03-15

Irány a szabadba, és élvezzétek a napsütéses időt! A Kospet Tank M2 és T2 okosórák bármilyen kalandban megállják a helyüket, hiszen megfelelnek az amerikai MIL-STD-810H szabványnak és IP69K besorolásúak, így a hegymászástól a búvárkodásig szinte minden tevékenység esetén viselhetitek. Kuponokat is szereztünk hozzájuk, amikkel március 21-ig verhetetlen áron vásárolhatjátok meg őket. Két héten belül, költségmentesen szállítanak.

Mehettek benne edzésre is, hiszen 70 sportmódot támogat, többek között a túrázást, síelést, bokszot. Egy új algoritmussal vértezték fel, így sokkal pontosabb adatgyűjtésre képes, és 6 sportmozgás felismerését teszi lehetővé. Automatikusan méri a vérnyomásotokat, és megjeleníti a legmagasabb és legalacsonyabb szintet, de a pulzusszámot és a véroxigén szintet is nyomon követhetitek. Hasznos lehet, hogy az alvásminőségeteket is tudja monitorozni. Nemcsak szilikon szíjjal vásárolhatjátok meg, hanem választhatjátok a rozsdamentes acél szíjjal ellátott Special Edition változatot is.

A Kospet március 21-ig akciót hirdetett mindkét változatra, a szilikon szíjas Kospet Tank T2 okosórához használjátok a KOLNYt218  kupont, amivel 29 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Ha jobban tetszik a fémszíjas kivitel, akkor azt a KOLNYT215  kuponkóddal 32 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni. Ingyenesen, 10-12 nap alatt szállítják ki, semmilyen extra költség sem terheli. 2 év garancia, 30 napos visszaküldési lehetőség és 7 napos visszatérítés teszi még biztonságosabbá a vásárlást.

Kospet Tank M2

A Kospet Tank M2 szintén megfelel a MIL-STD-810H szigorú katonai szabványnak, bármilyen helyzetben megbízható társatok lesz. Az előlapja és az alja nagy szilárdságú fémből, illetve rozsdamentes acélból készült, ami rendkívül ellenállóvá teszi az ütődésekkel szemben, az oldalát szilikonos bevonattal is ellátták. Vízálló hangszórókkal és mikrofonnal szerelték fel, akár 50 méter mélységig búvárkodhattok benne, hiszen IP69K besorolású.

Bluetooth segítségével csatlakoztathatjátok a telefonotokhoz, így a Kospet Fit alkalmazáson keresztül vezérelhetitek, vagy hívásokat kezdeményezhettek, de akár a zenelejátszót is elindíthatjátok. Az 1,85 hüvelykes, nagy felbontású IPS kijelzőjének hála, jól olvashatóak az adatok. A 380 mAh-s akkumulátor 50 napos készenléti időt és 20 napos mindennapos használatot biztosít.

Az M2 70 sptortolási módot támogat, és 6 sportmozgás intelligens felismerésére képes, érzékeli a sétát, futást és a kerékpározást is. PPG BioTracker optikai érzékelőt használ, amivel mérhetitek a véroxigén szintet és a pulzust is, de használhatjátok az alvásminőség monitorozására is.

Március 21-ig kedvezményesen vásárolhatjátok meg a Kospet Tank M2 okosórát is. Használjátok a KOLNYM210  kupont, így már 26 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megszerezhetitek. Két héten belül, költségmentesen szállítják.

hirdetés