hirdetés

Komoly Astrolux biciklilámpa, hogy ne gázoljunk kisrókát

Mindent lehet látni vele

hír
Komoly Astrolux biciklilámpa, hogy ne gázoljunk kisrókát 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-07-08

Tegnap este szürkületben verettem le biciklivel Budapest 12. kerületében. Bizonyára sokan ismerik a Költő utcát, mert sokszor bekerül a hírekbe, mint Magyarország legdrágább utcája, de van egy szakasza, ami egy rövid ideig egy árokban fut és erdős, ott összefutottam egy rókakomával, akin majdnem keresztülgázoltam, de szerencsére a megfelelő világítással még időben észrevettem és megúsztuk az ütközést. Az efféle helyzetek miatt mindenképp kell a bringára lámpa, még akkor is, ha nem is érezzük nagy szükségét. Az, hogy milyet veszünk szintén elég fontos, ezért ajánlom az Astrolux SL06-ot, mert komoly lámpa, de nagyon kedvező áron.

Víz elleni védettsége IPX6-os, tehát zuhogó esőben sem kell megállni a bicikliddel. Fényforráson felül power bank is, ami bármilyen hosszúságú kerékpártúra során aranyat ér, mert rá tudod dugni például a telefonodat tölteni. Akkumulátora 4800 mAh kapacitással bír, így 4 órányi üzemidőre biztosan számíthatsz. Type-C csatlakozón keresztül kell tölteni, ami nagyjából 2 órát vesz igénybe. Konzolt is küldenek hozzá, hogy a felszerelése egyszerű legyen.

A BGHUSL06A  kuponkód használatával 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted Banggoodról, a termék szállítása pedig ingyenes.

hirdetés