hirdetés

Komfortos otthon

Egy jóáras UPS képes power station és egy ventilátoros LED lámpa a Cafago ajánlatában

hír
Komfortos otthon 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-10-24

Két olyan termékre küldött ajánlatot a Cafago, amivel kényelmesebbé és világosabbá varázsolhatjátok otthonotokat. A DaranEner NEO2000 power station áramszünet esetén is használhatóvá teszi a műszaki eszközöket, és nem hagy sütétben ücsörögni a téli estéken sem. A ventilátoros lámpájuk nemcsak bevilágítja a lakást, hanem át is szellőzteti, sőt kellemes illattal tölt meg minden zugot. Mindkét kütyüt ingyenesen szállítják házhoz.

LED ventilátor lámpa

Egy érdekes berendezésre kaptunk ajánlatot, ami három funkciót is képes ellátni. Ez a cucc ventilátor, aromaterápiás diffúzor és LED lámpa egyben. A multifunkciós lámpa mérete 285x134x295 mm, és E27 foglalatot kapott. Állítható a fényereje, és 3200 és 6500 K között a színhőmérséklet, így választhattok fehér vagy meleg fényt is. A ventilátor három sebességfokozatban használható, találtok rajta alvó-, normál- és erős üzemmódot, így hatékony hűtést és szellőzést biztosít, amit feldobhattok valamilyen finom illattal is. Egyszerűen vezérelhetitek egy okostávirányító segítségével.

A Cafagónál 10 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, ingyenesen szállítják házhoz.

hirdetés