hirdetés

Klassz cuccok rendelhetőek ma is olcsón a Hekka oldalán

A Xiaomi legújabb aktivitásmérője is kuponozható

hír
Klassz cuccok rendelhetőek ma is olcsón a Hekka oldalán 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-08-24

A mai Hekka válogatásunk sem sikerült gyengére véleményünk szerint, hiszen olyan remek termékekre sikerült kupont szerezni, mint a Realme 4K-s TV stickje, illetve a Blackview Tab 7, ami ugyan nem csúcsgép, de, korrekt minőséget képvisel, és az ára tényleg nagyon kedvező lesz a kupon használata után. Nem is beszélve a Xiaomi Mi Band 7 Pro verziójáról, ami nagyon friss termék, dollárban kifejezve a Hekkán elérhető árnál csak drágábban volt eddig elérhető.

Realme 4K TV stick

Ha a TV környékén nincs egy olyan hely, ahova egy boxot el tudnátok helyezni, akkor jól jöhet a Realme eszköze, hiszen a mérete nagyjából akkora, mint egy túlméretes pendrive-é. Így csak csatlakoztatni kell a HDMI portba, nem is fog látszani, hogy ott van, viszont a televízió tudását nagyban megnöveli.

A kütyüben egy ARM Cortex A35 négymagos processzor dolgozik, 2 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel. Alapból telepítve vannak rajta a legismertebb streaming szolgáltatók alkalmazásai, mint a Netflix, Amazon Prime, stb., ezek ráadásul dedikált gombot is kaptak a távirányítón, tehát egy mozdulattal indíthatók is. Ezen kívül persze tudtok további alkalmazásokat rátelepíteni, ennek csak a tárhely szab határt. Saját gombot kapott még a Google Assistant is, illetve a Chromecast segítségével a telefonotok képernyőjét könnyedén tükrözhetitek a stickre, ezáltal nagy kijelzőn nézhetitek a képeiteket, videóitokat.

A Realme 4K TV stick ára nagyon kedvező a mostani akcióban, hiszen mindössze 17 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, ha használjátok az fbhekka10  kódot. Ebben az árban már az áfa és a szállítás díja is benne van, más költségetek nem is lesz a rendeléssel kapcsolatban.

Blackview Tab 7

A Blackview nemrégiben bemutatott táblagépét a Unisoc T310-es lapkájával szerelték fel, és 3 GB RAM mellett, 32 gigabájtnyi háttértár kapott benne helyet. Utóbbi tovább bővíthető, akár 1 TB-ig egy megfelelő micro SD kártyával. A kijelzője 10,1 colos 800×1280-as felbontással, a gép vastagsága mindössze 8,3 milliméter, a súlya pedig nagyjából 600 gramm. 

Kamerából a hátoldalára egy 5, az előlapra pedig egy 2 Megapixeles példány jutott, van benne GPS vevő, és két darab SIM kártyát is képes fogadni. A beépített akkumulátora 6580 mAh-s kapacitással rendelkezik, amivel nagyjából 7 órát tudtok böngészni az interneten. Hangszóróból két darabbal szerelték fel, a sztereó hangzás érdekében.

A Blackview Tab 7-et most 49 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, de csak ha használjátok a HEKKATAB7  kuponkódot. Ebben az árban már benne van a szállítás és az áfa is.

hirdetés