hirdetés

Kizárólag a legjobbak

Ticwatch, Xiaomi, Tronsmart

hír
Kizárólag a legjobbak 1
írta: Rolla
2019-07-17

Végre itt egy oldal, ahol megnézhetitek a legnépszerűbb termékeket. Nem véletlenül kerültek fel pont ezek a listára, hiszen megbízható, jó minőségű és jól beárazott cuccokról beszélünk, így teljesen érthető, hogy miért is nem tűntek el megjelenésük után nem sokkal a süllyesztőben. Itt van például a töretlen sikernek örvendő Tronsmart T6 Plus Bluetooth-os hangszóró és a Ticwatch E2 okosóra, de ha bejön a pop-up kamera, de nem költenétek rá százezret, akkor van rá egy cseles megoldás az Elephone U2 személyében.

46 000 forintba kerül, EU Priority Line szállítással pedig áfa- és vámmentesen kaphatjátok kézhez. Ha pedig egy kicsit elegánsabb darabot kerestek, akkor a Ticwatch C2-t nézzétek meg.

Elephone U2 okostelefon

Az Elephone U2 is igyekszik meglovagolni a pop-up kamera hullámot, ráadásul a többiekhez – Xiaomi Mi 9T, OnePlus 7 Pro – képest jóval olcsóbban teszi ezt. Persze kompromisszummal teszi, de ha az elsődleges cél az egyediség, akkor figyeljetek.

Középkategóriás Helio P70 processzor a hörcsög a kerékben, 6/128 GB-tal megtámogatva, így azért biztosak lehettek benne, hogy akár több app futtatása esetén is zökkenőmentesen végzi a feladatát.

Android 9-es oprendszer fut rajta, MIUI nélkül, ami azok számára lehet egy plusz pont, akiknek a szeme még mindig a legnépszerűbb grafikusfelülethez van szokva.

És akkor következzen a legfontosabb, a kamera. Ugye azért találták ki ezt a Man in Black-es emlékezettörlős megoldást, hogy az előlapi kamera se önmagában, se egy notch-on ne foglaljon el felesleges helyet a képernyőből. Hátul 16+5+2 Megapixeles kamera található, míg a telefon tetejéből kimászó szelfi kamera 16+2 MP-t virít papíron.

Ezeken kívül hoz mindent, amit illik neki: többek között B20-as kapcsolattal megáldott 4G-t, ami elengedhetetlen a problémamentes mobilnetezéshez, ujjlenyomat-olvasót, mindentudó GPS-t és 3.250 mAh-s aksit. 74 000 forintba kerül, ami a Mi 9T 98 000 forintos és a OnePlus 7 Pro 230 000 forintos árához képest baráti, EU Priority Line szállítási móddal pedig áfával és vámmal sem kell számolnotok.

Xiaomi Mijia Roborock S50 robotporszívó

Évekkel ezelőtt még úgy néztünk a robotporszívókra, mintha sci-fi filmből léptek volna elő, de manapság már jóval elterjedtebbek. Ennek oka igazán egyszerű: nagyon kevesen szeretik elvégezni a kötelező házimunkát, hiszen rengeteg mástól veszi el az időt.

1 óra takarítás helyett letolhatjátok az edzést, megnézhettek egy-két részt a kedvenc sorozatotokból vagy kiülhettek sörözni a barátaitokkal. Működő varázspálcát még Kínából sem tudtok rendelni, de ablakmosó robotot vagy porszívót igen.

A Roborock S50 az applikációján keresztül követhető és időzíthető, így távollétetekben megoldja a feladat oroszlánrészét. Tesztünk alatt is szinte tökéletesen teljesített, olvassátok el, ha porszívó vásárlásán gondolkoztok.

121 000 forintba kerül, és EU raktárból érkezik, szóval akár már 1 héten belül útjára engedhetitek a lakásban.

Tronsmart Element T6 Plus hangszóró

Valószínűleg nem kell bemutatnom részletesen a Tronsmart T6 Plus-t, hiszen korábban is láthattátok már a tesztünket. Amiért továbbra is jó vétel, az a felsőkategóriába illő minőség, továbbá az ajándék tartó és a 32 GB-os Netac SD kártya.

Ezt a pakkot 23 700 forintért szerezhetitek be EU raktárból, ingyenes szállítással, így az áron felül további költségekkel már nem kell számolnotok, ráadásul akár 1 héten belül meg is érkezhet.

Ha pedig még egyet vásároltok, akkor kihasználjátok az eszköz legnagyobb „fícsörét”, mégpedig azt, hogy ha kettőt összepárosítotok, akkor sztereóban tolja a zenét. Ez mindenképpen egy hasznos funkció, főleg, ha nagyobb a társaság, hiszen így még jobb minőségben hallgathatjátok a kedvenceiteket, ráadásul így nehezebb túlordítani már az első üveg bor után.

Ha pedig kíváncsiak vagytok a többi népszerű termékre is, akkor nézzetek körül ezen az oldalon, ahol vezetéknélküli fülest, egeret és zsebszámítógépet is találtok.

hirdetés