hirdetés

Kiváló telefonálási minőséget ígér az új QCY T13 TWS füles

Belépőszintű fülhallgató bárkinek

hír
Kiváló telefonálási minőséget ígér az új QCY T13 TWS füles 1
írta: Atika
2021-09-28

A QCY márkával már többször foglalkoztunk, jó néhány fülesüket le is teszteltük, és eddig a budget kategóriában szinte verhetetlen minőséget tettek le az asztalra. Az új T13-ra keresztelt TWS fülhallgatójuk is beállhat a sorba, ugyanis kevesebb, mint 8000 forintért egy olyan terméket rittyentettek, amire még mi is elégedetten bólogatunk.

Az egyik legjobb újdonság a QCY applikáció, amely segítségével az első párosítás pontosan úgy működik, mint az Apple AirPodsok esetében, tehát elég csak kinyitni a töltőbölcső fedelét, majd a képernyőn megjelenő instrukciókat követni. Az appban találunk előre kész EQ beállításokat is, és bekapcsolható a Sleep mode, ami kikapcsolja a fülhallgató érintésérzékeny kezelőfelületét.

A töltőbölcső lapos, lekerekített sarkú négyzet formát kapott, így könnyedén zsebre lehet tenni. A benne található 380 mAh-s akkumulátor 3-4 alkalommal tudja feltölteni a bogyókat, a gyorstöltés funkció miatt pedig 5 perc alatt 1 óra zenehallgatásra elég energiát pumpál a fülesekbe.

A QCY 8 óra üzemidőt ígér, ha csak médiatartalmakat fogyasztunk, telefonállással is bír 5 órát, de a bölcső energiáját is hozzáadva már 40 órán át használhatjuk a T13-at.

A QCY T13 egy nagyon jó fülhallgatónak ígérkezik, ráadásul az árazása is meglepően jól sikerült. A hivatalos QCY Aliexpress store-ban a 84KFA3AQJTOG kuponkódot felhasználva 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkaphatjuk, ami nem pénz ezért a fülesért. A tapasztalataink alapján ráadásul semmilyen extra költséggel nem kell számolni, hiszen az áfa már benne van az árban, és a legújabb tapasztalatok szerint az Aliexpress Standard Shippinges csomagok nem a Magyar Postához kerülnek, így kezelési költséget sem kell fizetni.

hirdetés