hirdetés

Kisautók nem kisgyerekeknek

Wltoys távirányítós négykerekűek a Geekbuyingon

hír
Kisautók nem kisgyerekeknek 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-10-18

Szép lassan közeledik Karácsony, amit nem lehet nem észrevenni, hiszen már az összes üzletet ellepték a girlandok, karácsonyi édességek és persze mindenféle díszek. Itt az ideje az ajándékokon ötletelni, szóval most rendhagyóbb dolgot hoztam nektek. A Wltoys modellautóinak biztos sokan örülnének, bár a nagy sebességük miatt nem pici gyerekeknek találták ki őket, hanem tiniknek és játszani szerető felnőtteknek. A kuponos válogatásban találtok 1:12 és 1:14 méretarányú járgányt 60 km/h-tól 75 km/h végsebességig.

Az egy akkumulátoros járgányhoz használjátok a 8558JJ7R  kupont, így 47 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, a három akkumulátoros kék villámot a 85546RXL  kuponkóddal 54 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg. Mindkét terméket ingyenesen szállítják.

Wltoys 144001, egy szerényebb távirányítós autó

A Wltoys 144001 egy 1:14 méretarányú RTR modell, és szintén négykerék meghajtású, de ez a típus csak 60 km/h sebességre képes. Fémvázas, lengéscsillapítós, hatótávja 100 méter. 1500 mAh-s akkuval látták el, amivel 7 percig használhatjátok, de ebből kettőt is találtok a csomagban. A teljes töltés 3 órát vesz igénybe. A járgány mérete 31×20,5×11 cm, mindössze 92 gramm.

A Geekbuying 8557DVYJ  kuponjával 36 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, nagyjából 1500 forint szállítási költség terheli.

hirdetés