hirdetés

Kínai újévi vásár a Keysfannél

Óriási kedvezmények

hír
Kínai újévi vásár a Keysfannél 1
írta: RK
2022-01-28

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A Keysfan remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok többek közt Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

A metaverse (metaverzum) kifejezés először Neal Stephenson Snow Crash című művében tűnt fel először. A koronavírus-járvány miatt közelebb került az emberekhez és egyre nagyobb figyelmet fordítanak a fejlesztésére. A metaverzum 3D-s virtuális világok hálózata, amely a közösségi kapcsolatokra összpontosít, melybe a felhasználók számítógépek, mobiltelefonok és VR szemüvegek segítségével léphetnek be. Ebben a térben tanulhatunk, társaloghatunk, dolgozhatunk, játszhatunk, vagyis könnyen elképzelhető, hogy két különböző világban fogjuk élni az életünket.

Az üzleti életben is nagy szerepet kaphat a metaverzum, hiszen segítségével kvázi egy 3D-s szimulált irodát hozhatnak létre a vállalatok, ahol a munkavállalóik dolgozhatnak, erre remek példa a Microsoft Mesh. Persze ezek a projektek még kísérleti stádiumban vannak. Jelenleg is fontos szerepet töltenek be otthonainkban a számítógépek, mivel rengetegen dolgozunk távmunkában, így egy jól felszerelt PC elengedhetetlen. Érdemes beruházni a Microsoft termékeire, melyeket most a Keysfan kínai újévi akciójának köszönhetően rendkívül jó áron lehet beszerezni.

A Keysfan akciójának keretein belül most hihetetlenül olcsón juthattok hozzá a redmondi cég operációs rendszereihez és irodai szoftverjeihez. Például a Windows 10 2570 forintért, a legújabb Office 2021 pedig 9840 forintért a tiétek lehet. Ha mindkét szoftverre szükségetek van, akkor érdemes csomagban beszerezni őket, hiszen így akár 62%-kal olcsóbban juthattok hozzájuk.

Microsoft Office

Windows

Csomag ajánlatok – akár 62% kedvezmény (kuponkód: BKS62)

További bundle ajánlatok >>

Windows 50% kedvezménnyel (kuponkód: BKS50)

További Windows ajánlatok >>

Ajánlatok otthonra és munkához (kuponkód: BKS62)

További Office ajánlatok >>

Számítógép karbantartó szoftverek akár 90% kedvezménnyel

Még több karbantartó szoftver >>

A vásárlási folyamat gyerekjáték, és rengeteg fizetési mód ál rendelkezésetekre. Minden fentebb említett promóció és leárazás limitált ideig és darabszámban elérhető, szóval, ha frissíteni szeretnétek a programjaitokat, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Ha valamilyen problémába ütköztök, esetleg bármilyen kérdésetek merülne fel, a Keysfan ügyfélszolgálata a rendelkezésetekre áll. Csak küldjetek egy emailt a [email protected] címre, és a lehető leghamarabb válaszolni fognak.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysfantől függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysfan oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysfan és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysfan oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés