hirdetés

Kínából rendelhető a OnePlus Watch okosóra

Egyből a mélyvízbe

hír
Kínából rendelhető a OnePlus Watch okosóra 1
írta: SonkaMod
2021-06-01

Majdnem két hónapja mutatták be a OnePlus okosórát, ami a Watch nevet kapta (sokat gondolkodtak rajta), de egyelőre nem elérhető Magyarországról, legalábbis a hivatalos oldal elfogyottként vagy hamarosan kaphatóként jelöli a webshopban. A Banggoodon viszont rendelhető a kütyü, és nem is rossz áron, a hivatalos európai fogyasztói árnál olcsóbban.

Az értesítéseket kijelzi, a hívásokat is menedzselhetjük vele, és mivel van benne hangszóró és mikrofon is, így akár beszélhetünk rajta keresztül úgy, hogy a telefonhoz hozzá sem nyúlunk. A már említett háttértárnak köszönhetően pedig önálló zenelejátszásra képes, ha hozzákötünk egy Bluetooth fülhallgatót.

Az akkumulátorából elméletileg 14 nap üzemidő is kihozható, ami nyilván egy átlagos felhasználási módban értelmezhető csak. Amennyiben folyamatosan bekapcsolva tartjuk a GPS-t, akkor sokkal gyorsabban, 25 óra alatt merül le, bár ez sem rossz adat. Viszont tettek bele Warp Charge-ot, ami a OnePlus gyorstöltésének a fantázianeve, és azzal 20 perc alatt bele lehet tolni hét napnyi energiát.

A hivatalos fogyasztói ára 159 euró, ami körülbelül 55 000 forintnak felel meg, de egyelőre nem lehet hivatalos forrásból rendelni. A Banggoodról viszont már megkaparinthatjuk az órát és még az ára is baráti, mindössze 50 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni a BGcdc638 kuponkóddal, és ebben már benne van az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállításnak a költsége is, így bőven az ajánlott fogyasztói ár alatt lehet megvásárolni.

hirdetés