hirdetés

Kilencedik születésnapját ünnepli a Geekbuying

Indul a bemelegítés

hír
Kilencedik születésnapját ünnepli a Geekbuying 1
írta: hajas
2021-06-10

Szinte hihetetlen, de a Geekbuying már a 9. születésnapját ünnepli. A kilenc hosszú év alatt rengeteg alkalommal vásároltatok tőlük Ti is, és mi is számtalan válogatást készítettünk a legjobb ajánlataikból. A szülinapi buli június 15-én kezdődik, de már most zajlik a bemelegítés, azaz az Early Access. Az eseménnyel kapcsolatos részleteket lentebb olvashatjátok.

Persze a mai cikkhez is szereztünk nektek exkluzív kuponokat.

Jimmy H8 Pro

A Jimmy H széria idén tavasszal három új taggal bővült, most a középső modellt, a H8 Prót ismerhetitek meg. A készülék erős, 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, így mindent felszippant, ami az útjába kerül. Ezen a modellen is megtalálható a mostanában divatos OLED kijelző, ami mutatja az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, valamint itt láthatjátok, ha karbantartást igényel a H8 Pro. 70 perces üzemidejének köszönhetően simán kitakaríthattok vele még egy nagyobb lakást is, de az autótokat is kipucolhatjátok. A dobozban egy rakás kiegészítőt találtok, a 3 különböző szűkítő fej mellett még egy flexibilis csövet is találtok, aminek segítségével a nehezen elérhető zugokat is kiporszívózhatjátok. A GKBHOME10 kuponkóddal 76 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg német raktárból, ingyenes szállítással, extra költségek nélkül.

Roborock S7

A Roborock S7 a gyártó legújabb zászlóshajója, ami igen jelentős újdonságokat hozott magával. Az egyik ilyen a szónikus felmosás, ami sokkal hatékonyabb, mint a korábbi feltörlős robotok. Az S7 felmosófeje 3000 rezgést ad le percenként, ami a kézi súrolást imitálja, azaz még a makacsabb foltokat is képes eltüntetni a padlóról. A robot a szőnyegekre is jobban odafigyel, hiszen az ultrahangos szenzorát nemcsak arra használja, hogy megnövelje a szívóerőt a szőnyegeket a porszívó, hanem ekkor a törlőkendőt fel is emeli, hogy ne vizezze össze a szőnyegeket.

Átalakították a hasán található főkefét, új anyagokból készült, ráadásul képes követni a felületek egyenlőtlenségeit, így sokkal hatékonyabban takarít. Az S7 egyébként 2500 Pa-os szívóerővel dolgozik, a maximális üzemideje pedig 180 perc. A Mi Home alkalmazással pedig minden paramétert, takarítási időpontot és üzemmódot beprogramozhatjátok. A ROBOS7 kuponkóddal 170 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból.

ACGAM ET225E

Az ACGAM ET225E egy állítható magasságú asztalkeret. A kb. 10 perc alatt összeszerelhető készülék 125 kilogrammal terhelhető, a munkafelület magassága pedig 62 és 127 centiméter között állítható. Maga a motor egyébként nagyon csendesen dolgozik, mindössze 45 dB-es zajt kelt. Az irányítópanelen egy kijelző mutatja az aktuális magasságot, illetve memóriagombokat is szereltek ide, így pillanatok alatt beállíthatjátok a kényelmes állásokat. Az asztalra maximum 180×80 centiméteres lapot szerelhettek, azonban fontos tudni, hogy a csomagnak ez nem része. Az ACGAMET225 kuponkóddal 79 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a készülék Németországból.

Kugoo Kirin M4 Pro

A Kugoo Kirin M4 Pro egy elektromos roller, ami akár egy robogóként is megállja a helyét, hiszen egy nyereggel látták el, így a hosszabb utak is kényelmesek lehetnek. Ez egyébként néhány mozdulattal eltávolítható, ha épp nincs rá szükségetek. Egy töltéssel akár 60 kilométert is megtehettek vele, maximális sebessége pedig eléri a 45 km/órát. A masszív váznak köszönhetően 150 kilogrammot is elbír, ami jóval átlag fölötti. A biztonságotokról LED lámpák és tárcsafékek gondoskodnak. Ha használjátok az NNNM4PLT kuponkódot, akkor 200 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg Lengyelországból.

Tronsmart Element T6 Plus

A T6 Plus a szerkesztőség egyik kedvenc TWS hangszórója. Ha kíváncsiak vagytok a róla készült tesztünkre, akkor kattintsatok ide. A kiváló hangzású hangszóró 40 wattos összteljesítménnyel rendelkezik, amit a TWS üzemmódnak köszönhetően akár meg is duplázhattok, ha összepárosítotok két eszközt, ráadásul így sztereóban fognak szólni a kedvenc számaitok. Az akkumulátort Type-C porton keresztül tölthetitek fel, de akár powerbankként is használhatjátok a kütyüt. Egy töltéssel akár 15 órán át is bírja, vagyis simán kibír egy nagyobb kertipartit, főleg, hogy még vízálló is. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe az NNN21EUT6P kuponkódot, akkor 11 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Kövessétek figyelemmel az oldalunkat, hiszen a további részletekről, tudnivalókról hamarosan beszámolunk.

hirdetés