hirdetés

Kifizethető 10 colos Bmax tabletek a Geekbuyingról

Ekkora kijelzőn már a filmek is élvezhetők

hír
Kifizethető 10 colos Bmax tabletek a Geekbuyingról 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-03-14

A Bmax már elég ismert márka, ha mini PC-ről vagy tabletről van szó. Most két 10 colos táblagépre kaptunk a Geekbuyingtól kupont. Ha olcsóbb megoldásra vágytok, válasszátok az i9 Plus modellt, hiszen ezt már megkapjátok 30 000 forint alatt. Amennyiben nemcsak WiFi-n, hanem 4G-n keresztül is szeretnétek netezni, akkor az i11 Plus a tökéletes eszköz számotokra. Mindkét típust európai raktárból, költségmentesen szállítják.

Bmax i11 Plus tablet

Az i11 Plus az Unisoc T606 nyolcmagos chipet kapta, amin Android 13 operációs rendszer fut. Papíron 16 GB memóriával rendelkezik, de valójában ebből 8 GB a fizikai memória és virtuálisan még 8 GB bővítés áll rendelkezésetekre. Egy viszonylag nagy, 256 GB-os tárhellyel látták el, amit lehet micro SD kártyával is bővíteni. A mindössze 446 grammos és 8,3 milliméter vastag alumínium házas készülék egyik legjobb eleme a kijelzője, ami elég nagy, 10,4 colos, illetve 2000×1200 pixel felbontású. Egy 7500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit Type-C porton keresztül tudtok tölteni, és akár 6 órán át nyüstölhetitek, így nem kell túl sűrűn tölteni az eszközt.

Bár nem ezzel a kütyüvel indulnék fotózni, de azért került rá egy 5 MP-es előlapi és egy 13 MP-es hátlapi kamera, amivel videótelefonálhattok is. Sztereó hangszórók, duális WiFi, Bluetooth 5.0 és ötféle műholdas helymeghatározó rendszert is használhattok, viszont ami a leglényegesebb, hogy nemcsak WiFi-n, hanem 4G-n keresztül is lehet vele netezni, ráadásul két SIM kártyát is kezel.

A Geekbuyingon ha használjátok az NNNA5CXK5  kuponkódot, akkor csak 51 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. Ingyenes, európai szállítással érkezik.

hirdetés