hirdetés

Kézifűrészekben is erős a Topshak

hír
Kézifűrészekben is erős a Topshak 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-16

Főleg az elektromos kéziszerszámairól lett hirtelen igen népszerű a Topshak, de kevesen tudják, hogy egyszerű fafűrészeik is vannak. A kerti munkálatokhoz, faanyagok vágásához kifejlesztett eszközök különböző méretben és formában elérhetők, az áruk pedig nem vészes. Nem tartoznak a filléres kategóriába, de vélhetően a minőségük is indokolják az árcédulát.

Topshak TS-DS2

Lényegében ez a fűrész megegyezik a TS-SD1-gyel, csak éppen nagyobb a pengéje. Ennek már 21 centis az éle, viszont ugyanúgy összecsukható. Még a fogak mintázata is megegyezik. Természetesen kicsit drágább az eszköz, ezért már 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot is elkérnek a BG40279 kuponkóddal. A felár egyáltalán nem vészes, aki szeretne kicsivel nagyobb ágakat vágni, vagy kényelmesebben dolgozni, annak ez is simán megéri.

Topshak TS-DS4

Ez az eszköz már egy másik kávéház. Nem összecsukható, viszont nem is egyenes a fűrész része, hanem ívelt. A hossza pedig 35 centiméter, tehát igen komoly méretű fákat is el tudunk vele vágni. Az SK-5 szerszámacél a pengén 52 HRC keménységű, míg a fogak extra hőkezelést kaptak, így még keményebbek, egészen 64 HRC-ig edzették őket. Ahhoz, hogy biztonságosan tárolhassuk, adnak hozzá egy műanyag élvédőt, aminek a segítségével akár fel is akaszthatjuk.

A komolyabb fűrész magasabb vételárat eredményez, viszont jó hír, hogy EU raktárból küldik, és teljesen ingyenes szállítással. A BG3bbe9e kuponkóddal pedig még szép összeget faraghatunk az árán. így pedig 5100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a végösszeg erre az íves fűrészre.

hirdetés