hirdetés

Kezdj tiszta lappal

Windows 10 Pro már 2600 forintért

hír
Kezdj tiszta lappal 1
írta: RK
2021-01-20

2020 véget ért, és hogyan is ünnepelhetnéd jobban ennek a szörnyű évnek a végét, mint a 2021-es Újévi Vásárral, amely során olcsón juthatsz Windows és Office licenchez. A legérdekesebb újévi akciókat itt találod meg, ugyanis rengeteg leárazással találkozhatsz, ami miatt később a számítógéped gyorsabb lesz, és te is hatékonyabban végezheted a munkádat.

50% kedvezmény minden Windows termékre

Élvezd ki az 50%-os kedvezményt, amit minden más Windows termékre beválthatsz. Csak annyit kell tenned, hogy a termék kosárba helyezése után beütöd a BD50 kuponkódot a megfelelő mezőbe és a fizetés után pillanatokon belül meg is kapod a kulcsodat.

Számos termék eleve le van árazva, de további kedvezményt kaphatsz rájuk. Ilyenek az alábbi listában lévő szoftverek, amikre a BD62 kódot felhasználva, 62%-kal olcsóbban vásárolhatod meg őket.

-55% minden egyéb szoftverre

Ha más szoftverre van szükséged, arra is van megoldás, ugyanis még rengeteg ajánlatot találhatsz. Az eddig fel nem sorolt termékekhez, a BD55 kuponnal 55%-kal olcsóbban juthatsz hozzá.

További ajánlatok>>

A vásárlási folyamat pofon egyszerű, és rengeteg fizetési mód a rendelkezésedre áll. Minden fentebb említett promóció és leárazás limitált ideig és darabszámban elérhető, szóval, ha frissíteni szeretnéd a szoftvereidet, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Ha valamilyen problémába ütközöl, esetleg bármilyen kérdésed merülne fel, a GoDeal24 ügyfélszolgálata a rendelkezésedre áll. Csak küldj egy emailt a [email protected] címre, és a lehető leghamarabb válaszolni fognak.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés