hirdetés

KETELES K800P elektromos kerékpár 545 000 Ft-ért

Bitang járgány: maximális teljesítmény, bármerre is jársz

hír
KETELES K800P elektromos kerékpár 545 000 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-15

A KETELES K800P elektromos kerékpár nemcsak a városi utakra, hanem a legextrémebb terepekre is ideális választás. Ha szereted a sebességet és a kalandokat, akkor ez a dupla motoros fat bike tökéletes társad lesz. 1000 wattos, kétszeres teljesítményével és masszív, 26×4 hüvelykes gumiabroncsaival bárhol könnyedén haladhatsz, legyen szó havas útról, homokos terepről vagy éppen hegyi utakról. Kuponunk segítségével pedig árából is jócskán lefaraghatsz, úgyhogy megéri tovább olvasnod!

Az LCD kijelző és a mobiltartó segíti a navigációt és a könnyű kezelhetőséget útközben. Az IP67 szabvány szerinti vízállóság garantálja, hogy esős időben is biztonságban legyen a bicikli elektronikája. Az állítható kormánymagasságnak köszönhetően 158-195 cm magasságú felhasználóknak is kényelmes választás, ráadásul az ülés magassága is könnyen igazítható a személyes igényekhez.

Háromféle vagány színben kapható, melyek modern, letisztult megjelenést biztosítanak, amely egyaránt illik városi környezetbe és kalandos hegyi utakra. A K800P elektromos kerékpár nemcsak egy közlekedési eszköz, hanem életstílus, amely új szintre emeli a kerékpározás élményét. Ára a 80b1a2  kuponkóddal elérhető jelentős kedvezménnyel 545 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ingyenes szállítással gyorsan megérkezik a cseh raktárból, így nem kell heteket várnod, hogy kipróbálhasd ezt a lenyűgöző gépet.

hirdetés