hirdetés

Két vadiúj Xiaomi füles is debütált Banggoodon

Előrendelésben vihetők

hír
Két vadiúj Xiaomi füles is debütált Banggoodon 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-10-17

A Banggood kínálatába bekerült két olyan Xiaomi fülhallgató, ami még nagyon új, és egyelőre itthon még nem is lehet őket kapni. Az egyik az egyszerű Xiaomi Air 3 SE, a másik pedig a Redmi Buds 5, ami az érdekesebb eszköz, mert brutálisan nagy akkumulátorideje van, és ezt is csak nemrég mutatták be.

Két vadiúj Xiaomi füles is debütált Banggoodon 2

Forrás: Banggood

Xiaomi Air 3 SE

Ez egy nagyon egyszerű fülhallgatója a Xiaominak, ami teljesen új kiadás. A kütyü semi-in-ear kialakítású, elég elegánsra sikerült, kis szárral rendelkezik. Bluetooth 5.3-mal kapcsolódik a telefonhoz, aki pedig MIUI-t használ, annak automatikusan felugrik a párosítási ablak, ha kinyitja a füles fedelét.

Egy töltéssel 6 órát tud működni, a töltőbölcső kapacitásával együtt pedig 24-et. Tölteni Type-C porton keresztül lehet. Beszéd alatt működik benne zajszűrés, hogy a másik fél tisztán hallja a hangot.

Az újdonság a hazai piacra még nem ért el, viszont Banggoodról rendelhető, az első pár darab pedig csak 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítással.

Két vadiúj Xiaomi füles is debütált Banggoodon 3

Forrás: Banggood

Redmi Buds 5

Még nincs egy hónapja, hogy Kínában bemutatták a Redmi Buds 5-öt, és itthon még nyilván nem is kapható, viszont Kínában már igen. A kütyü egészen lapos töltőbölcsőt kapott, némileg új színt víve a Bluetooth fülesek közé. 12,4 milliméteres meghajtó került bele, a kialakítása pedig in-ear, gumiharangos.

Ez a füles már nem kezdő cucc, 46 dB-es aktív zajszűréssel rendelkezik és dupla mikrofonnal veszi a beszédhangot is. Ám kétségtelenül a legfontosabb tulajdonsága, hogy az üzemideje 10 óra, ami nagyon szép szám, a töltőbölcsővel együtt pedig 40 óra. Ráadásul gyorstöltős, így egy 5 perc hosszúságú töltéssel már 2 órányi zenehallgatáshoz elégséges áram megy bele.

Kínában nagyon olcsó, nyilván mi annyiért sosem fogjuk tudni megvenni, de Banggoodon már kapható és előrendelésben 16 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető.

hirdetés