hirdetés

Két új Zeblaze okosóra a Banggoodról

Az olcsó modellt vagy a 4G űrdizájnt választjátok?

hír
Két új Zeblaze okosóra a Banggoodról 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2024-01-18

Két új Zeblaze okosorát hoztunk ma nektek. Mindegyik másként izgalmas, az 1000 nites Thor Ultra csatlakoztatható a 4G hálózathoz,és akár mobilnetezhettek és navigálhattok is vele az alap funkciókon felül, a Btalk Plus pedig az 5900 forintos árával válik izgalmassá. Mindkét modell Kínából érkezik, csak a drágább típust terheli még egy 300 forint alatti szállítási költség.

Az új Zeblaze Thor Ultra okosórát a Banggood BGThorUltra  kuponjával 27 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Bár Kínából érkezik, február elején már meg is kaphatjátok, a 300 Ft alatti szállítási díjon kívül más költség nem terheli.

Zeblaze Btalk Plus okosóra

Bár a Zeblaze Btalk Plus egy nagyon olcsó okosóra, egy ultra nagy 2,03 colos kijelzőt kapott, a felbontása 240×296 pixel, ez 260 ppi pixelsűrűséget ad ki. A háza műanyag, a szilikon szíjjal is csak 37,5 grammot nyom. Három féle színben érhetitek el, van belőle fekete, pink és ezüst. Rengeteg funkcióval ellátták, az értesítések követésére is használható, de a telefonálás funkció izgalmasabb. Bluetooth 5.2-vel kapcsolódik a telefonotokhoz, és telefonálni is lehet vele úgy, hogy nem kell elővenni magát a telefont. A hívásokat fel lehet venni és tárcsázni is lehetséges. A hangszóróján keresztül lehet hallani a másik felet, a mikrofon pedig veszi a felhasználó hangját.

Az eszköz mér pulzust, véroxigén-szintet és vérnyomást is (bár ez utóbbi biztosan kamu!), monitorozza az alvást és végezhető vele relaxációs légzésgyakorlat is. Egy csomó sportmódot ismer, a Da Fit alkalmazással lehet összekötni. Megtaláljátok rajta a szokásos aktivitásmérőt és lépésszámlálót is. Az akkumulátora 280 mAh kapacitású, normál használattal 15 napot is bír, és akár 280 percig is telefonálhattok vele. A töltője mágneses, 1,5 óra alatt pumpálhatjátok tele árammal.

Az új Zeblaze Btalk Plus a BG4c717e  kuponnal most 5900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, ami egy igen jó ár. Kínából jön, semmiyen extra költség sem terheli.

hirdetés